Na és az a fehér fura nagyajtós Gidrán fel se tűnik senkinek elől?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Kisebb védelmű üveg, ez valami könnyített változat lehet.
Fehér és U betű rajta, biztosan UN, békefenntartó jármű lehet.Na és az a fehér fura nagyajtós Gidrán fel se tűnik senkinek elől?
Fehér és U betű rajta, biztosan UN, békefenntartó jármű lehet.
Igen, de a alváltozat a lényeg. A hátsó lámpák elhelyezkedését nézzétek.Fehér és U betű rajta, biztosan UN, békefenntartó jármű lehet.
Dehogyis "köztük a htka.hu-t." csakis a HTKA-t, böngészi. Hiszen mi minden információt biztosítunk számára időt és klaviatúrát nem kímélve ami a munkájához kell.Ezek után el bírom képzelni, hogy hazamegy Maróth úr a munkából, és még 2-3 órán át a netet bújja, köztük a htka.hu-t.
Jah akkor jól gondoltam, hogy a medevac és a nurol hozta.
Jól.Jah akkor jól gondoltam, hogy a medevac és a nurol hozta.
Albínó Gidrán:
Az RM is hozott pár játékot.Rheinmetall to showcase newest weapon systems at Kecskemét Internation
This year, from 28 to 29 August, the Hungarian armed forces are hosting the International Air Show at Kecskemét air force base for the first time since 201www.armyrecognition.com
Nem hinném.Szerintem ugyan akkora üveg , szimplán a páncél lett vastagabb , így már nem ugrik ki hanem benne van , sárhányókból is kevesebb látszik a test miattígy , és a fellépő is kijjebb let rakva
egy könnyed kis 4x4-ből lett egy benga nagy páncélos szörnyeteg
Motor háztetőből meg az egész auto elejét megnézve mintha nagyobb motor lenne benne , valszeg az egész szerkezete masszívabbIlyen vastagságú +páncél még kompozitból is jelentős súlygyarapodás lenne
Ma nem volták Kecskeméten? Téged sem hívtak meg?Én is csak most hallottam erről, nem voltam napközben gépnél.
Tipp: Flygsystem 2020 és beszállunk a K+F-be is.
Holnap többet fogunk tudni.
Magyarországra jött a világ egyik legnagyobb repülőgépgyártója
Irodát nyitott Budapesten a brazil Embraer repülési óriásvállalat. A cég elsősorban kutatás-fejlesztési projekteket folytat majd hazánkban, melynek része lesz várhatóan műholdakkal és kisgépekkel kapcsolatos tevékenység is, később pedig gyártókapacitás kiépítésére is sor kerülhet.www.portfolio.hu
Csúcstechnológiát és munkahelyeket teremt a haderőfejlesztés
Technológiai ugrás előtt váll a magyar repülőgépipar azzal, hogy tegnap irodát nyitott Budapesten a brazil Embraer. A világ egyik vezető légi- és űripari cége gyártja 2023-tól a Magyar Honvédség új közepes méretű taktikai katonai szállítógépeit.magyarnemzet.hu