[HUN] Kerekes páncélozott harcjárművek beszerzése

Valaki röviden elmondaná miért kell nekünk 8x8 APC, ha van Lynx-ünk, könnyebb csapatszállítónak meg a Gidrán?
Milyen alakulat igényel mindenképpen 8x8 APC-t?
A gidrán nem csapatszállítónak van rendszeresítve és nem a BTR váltótípusa. A gidrán nem harcjármű és kiegészítő szerepkörökre lett véve pl. vegyisugár felderítő, tüzér felderítő, Vegyi mentesítő stb. (most geci leszek, olvass vissza végre)
Magyarán a közepes dandár alapjárműve lesz a kerekes ami a BTR-rt váltja.

A gidrán nem csapatszállítónak van rendszeresítve és nem a BTR váltótípusa. A gidrán nem harcjármű és kiegészítő szerepkörökre lett véve pl. vegyisugár felderítő, tüzér felderítő, Vegyi mentesítő stb. (most geci leszek, olvass vissza végre)
Mindezt értem, csak mi az indok, hogy 300 darabot veszünk belőle?

Boxer sokkal olcsóbb mint egy Lynx?
Mivel eléggé rá vagyunk gyógyulva az RM-re tuti, hogy Boxer lesz belőle...

Köszi, megyek és "megszakértem" ezt a topikot! :D

Mindezt értem, csak mi az indok, hogy 300 darabot veszünk belőle?
A BTR-eknek kb ekkora része ami speckó feladatkörű, meg pl hiradós kocsi, parancsnoki vezetési pont meg hasonlók. Szóvla kurva sok felhasználása területe lehet a gépnek ami eddig szovjet alapú páncéloztatlan alapjárművön csücsült.

De nem szeret olvasni! Azt kellene csinálni aki ide regisztrál kötelező olvasmányokká kellene tenni bizonyos topikokat! Ha anno szenvedve is de el tudta olvasni a Kőszívű ember fiait ez is menni fog!:p:D

Kéne ilyen infó boardokat gyártani amit lehet linkelni:

oh valami kérdésed van a leopard tankról amiket rendeltünk ?

Itt van minden amit tudunk róla :
- blablabalba

• Tetszik
Reactions: Venom85
Komolyan mondom, erre mit lehet mondani?

Azt, hogy értelmifogyatékosok.

Mindig el kell mondanom, az a baj.
Szerinted még nem unom? az a baj.