Mert a Fuchs 2 és az 1A5 egy és ugyan az csak, a 2-es új gyártású az A5 meg modernizált. Valójában mindegy egyébként.Ha már Fuchs akkor miért nem inkább a Fuchs 2..?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mert a Fuchs 2 és az 1A5 egy és ugyan az csak, a 2-es új gyártású az A5 meg modernizált. Valójában mindegy egyébként.Ha már Fuchs akkor miért nem inkább a Fuchs 2..?
Kell nekünk ilyen!?Mert a Fuchs 2 és az 1A5 egy és ugyan az csak, a 2-es új gyártású az A5 meg modernizált. Valójában mindegy egyébként.
A szittyáskodásra teorizálok. Ez egy olcsó jó képességekkel rendelkező könnyű mindenes platform. Ami viszonylag hamar elérhető.Kell nekünk ilyen!?
Egyébként eredetiben nem az én ötletem, csak a magamévá tettem. Eredetileg @pöcshuszár adott képrejtvényt egy hányós csajról és onnan jött a kisróka.Amúgy mióta elkezdtük ezt a szittya dolgot @SilvioD fuchs öttlete elkezdett gyökeret verni a tudalattimban.
Olcsó, de még fejleszthető jó képességekkel rendelkező mindenes típus.
Az Fuchs 3 volt, mert Fuchs 2-őt algériában gyártják van nekik jó 1000 db.Egyébként eredetiben nem az én ötletem, csak a magamévá tettem. Eredetileg @pöcshuszár adott képrejtvényt egy hányós csajról és onnan jött a kisróka.
A másik ami érdekes az RM prezikenben a magyar 4x4 HU-val azaz a Gidrán - Nomáddal együtt megjelent a Fuchs 2.0. A nemetekbél már készül de 3 év alatt minimális tizeniksz darab. Ennyiért nem éri meg beleállni még a upgrade-be sem. De ha igaz @Matróz Kommandó infója a Rábánál tervezett német harcjármű felújításról, ott azért eléggé leszűkül a kör.
A Leopardra azt mondjátok kevesek vagyunk, bár itt érzek némi szándékot a vezetés reszéről, hogy ide is beszálljunk. Szal ha nem az akkor MAN vagy/és Fuchs.
Személy szerint én picit örülnék ha az RM szerelem nem lenne ennyire egyoldalú és a KMW-nek is kinyújtanánk a kezünk egy közös hadiipari vállalkozással. Több lábon állni mindig jobb. Bár Papperger már annyi tisztességtelen, visszautasíthatatlan ajánlatot tett, hogy lehet viszi a Rábát is. Azon sem fogok sirni.
Már 2 évvel ezelőtt is erről volt szó...Amúgy mióta elkezdtük ezt a szittya dolgot @SilvioD fuchs öttlete elkezdett gyökeret verni a tudalattimban.
Akik voltak a Rába közgyűlésen azt mondják hadiiparban a Rába felejtős.Egyébként eredetiben nem az én ötletem, csak a magamévá tettem. Eredetileg @pöcshuszár adott képrejtvényt egy hányós csajról és onnan jött a kisróka.
A másik ami érdekes az RM prezikenben a magyar 4x4 HU-val azaz a Gidrán - Nomáddal együtt megjelent a Fuchs 2.0. A nemetekbél már készül de 3 év alatt minimális tizeniksz darab. Ennyiért nem éri meg beleállni még a upgrade-be sem. De ha igaz @Matróz Kommandó infója a Rábánál tervezett német harcjármű felújításról, ott azért eléggé leszűkül a kör.
A Leopardra azt mondjátok kevesek vagyunk, bár itt érzek némi szándékot a vezetés reszéről, hogy ide is beszálljunk. Szal ha nem az akkor MAN vagy/és Fuchs.
Személy szerint én picit örülnék ha az RM szerelem nem lenne ennyire egyoldalú és a KMW-nek is kinyújtanánk a kezünk egy közös hadiipari vállalkozással. Több lábon állni mindig jobb. Bár Papperger már annyi tisztességtelen, visszautasíthatatlan ajánlatot tett, hogy lehet viszi a Rábát is. Azon sem fogok sirni.
Hamár, akkor miért nem Mbompe?A szittyáskodásra teorizálok. Ez egy olcsó jó képességekkel rendelkező könnyű mindenes platform. Ami viszonylag hamar elérhető.
Mert se nem létezik se nem hamar elérhető.Hamár, akkor miért nem Mbompe?
A gond azzal van, hogy arra a szerepre, amit jelenleg a BTR betölt, annak kiváltására alkalmatlan - ahogy azt . A Fuchs a ponyvás-platós teherautós szállítást és a 4x4-es szállítást tudja részben kiváltani.Már 2 évvel ezelőtt is erről volt szó...
https://forum.htka.hu/threads/a-mag...fejlesztesi-iranyai.499/page-2532#post-565811
azt hiszem azótq barátkozol qz ötlettel
Lehet, hogy elsiklottam felette, de van jelenleg eladó készlet a rókácskából?Mert se nem létezik se nem hamar elérhető.
Amúgy mióta elkezdtük ezt a szittya dolgot @SilvioD fuchs öttlete elkezdett gyökeret verni a tudalattimban.
Ezt most nem ertem: mi koze lenne a 8x8hoz a Fuchsnak?Most nem azért, de én azóta mondom, hogy Fuchs (vagy Fuchs szerű jármű) amióta a RM 8x8-asa bejött a képbe
Akkor @krisss válasza ez vót:Már 2 évvel ezelőtt is erről volt szó...
https://forum.htka.hu/threads/a-mag...fejlesztesi-iranyai.499/page-2532#post-565811
azt hiszem azótq barátkozol qz ötlettel
BTR helyett patria AMV ezt meg tartsák meg a németek maguknak.
Gyorsan felejtsd el!Hamár, akkor miért nem Mbompe?
Más alkalmazási terület.
Kell nekünk ilyen?Rheinmetall presents new high-roof version of the Fuchs/Fox wheeled armoured transport vehicle
Új magasított belterű Medics változat
"... The interior volume now measures twelve cubic metres, with headroom increased to 1.60 metres from the previous 1.26 metres. The armoured field ambulance version of the new high-roofed Fuchs/Fox can carry four wounded personnel, two lying down and two seated. Furthermore, the vehicle is equipped with an advanced 360-degree panoramic vision system. Featuring fusion and a daytime/night-time capability, it is identical to the system used in the Puma infantry fighting vehicle. This substantially enhances the crew’s situational awareness. A NATO Generic Vehicle Architecture-conformant connection to additional sensors or a weapons station is possible, as is the use of virtual reality goggles, which enable the crew to “see” through the armour..."
Tetszik ez a Róka. Jó lenne nekünk (nem első vonalas) APC-nak, menőnek, stb.
Valahogy ezek exportjában nem túl jók - legalábbis Európában. MOWAG, PATRIA, GTK fogy leginkább...A franciák egyébként elég jók apc és könnyű dolgok terén.