M
molnibalage
Guest
Hát, nekem a középiskolai szocializáció fele alsó hangom a hátam közepére való volt. Az osztályom fele bunkó volt, nem kedveltem őket. Ők meg csak simán lenéztek, mert ruppótlan voltam hozzájuk képes, na meg persze jó tanuló voltam. Ők meg nem.Az a vicc, hogy ez nem vicc. Le lehet érettségizni a netről, a frontális oktatás ma már csak a rendszer tehetetlenségénél fogva és a szabályok által kikényszerítve létezik (vegetál).
Aztán LOL, volt aki 5 évvel később osztálytalálkozón tudta meg, hogy van ikertestvérem. Na ezekkel jártam egy osztályba 4 évig. Ennyit sem tudtak rólam...
A jelenléti oktatás nagyon sok olyan dolgot meg tud oldani, amit egy (fél)passzív módon nézett oktató videó nem pótol.Szvsz a szocializáció és a gyerekek fejlesztése, felzárkóztatása miatt lenne fontos a jelenléti oktatás, a tárgyak egy jelentős részét kiadnám nekik egy nagyon alapos központi tananyag keretein belül, az elsajátítását a kevés meglévő valódi szaktanár konzulensként segítené.
Én egyetemen a 3. félév lazulása után az órák 99%-ra bejártam, mert úgy volt hatékony a tanulás.