A Covid elején mki össze - vissza pánikol lt, amikor Kína után Olaszország is letérdelt. Persze xar volt, én is lenyomtam 1.200 km-t megállás nélkül mielőtt a határok záródtak.Szerintem nem pánik, a vezetőséget nem érdeklik a diákság problémái. Mik ezek? Lakhatás és pénz. Pénzt nem adnak (a 30k az ma már nem az), mostmár a lakhatásba is belenyúlnak.
Szerintem a HO sokaknak nagyon kellemes volt, itt nem az a baj. A folytont azért mondtam, amit korábban is említettek, hogy az első hullám elején megalázó volt az egész a kollégistákkal kapcsolatban (2 nap eltéréssel szögesen ellentmondó előírások), a tavalyi nyitás-zárás szintén szervezetlen és kérdésekkel teli volt, a tavaszi kolinyitás szintén info-hiányos volt, majd most következik a legújabb felvonás. És erre tesz még rá egy lapáttal a KTK legendás portaszolgálata, ahol soha semmiről nem tudnak, amely nélkül fele ennyire lenne kellemetlen az egész. Az egymás után kiadott, követhetetlen szabályok és lehetőségek és kibúvók időszaka lassan 2 éve tart az egyetemeken. Ez már nevezhető folytonnak.
A COVID-ot mindenki, igen, de ez igazolás arra, hogy valkiknek a mindenképp szükségesnél jobban be kelljen?
Alapvetően nem szeretem más faszával a csalánt verni, csak a tudatos és célzott hangukatkeltés az Eucharisztikus kongresszus ellen verte ki nálam a biztit. Igazából ezek a cikkek és a kommentek eleje erről szólt. És az proli hözöngés volt.
Amit te irsz általános problémaként a kolikkal, azok valószínűleg teljesen jogos kritikák. Nem is akarom felülbírálni, mert abszolút nem látok bele, simán el tudom képzelni, nincs is okom kétségbe vonni. Én is jártam anno koliba, vannak emlékeim.