ok, akkor félreértettelek!Hol nevettem? Csak azért raktam a szmájlit, hogy ne vedd annyira komolyan. Nem jött be.
Sőt szeretem az érdeklődőket, szeretem akikben van némi élet és kreativitás; sőt a csibészeket is, amíg van tisztelet egymás iránt. De azt is látom, hogy attól, hogy valaki értelmes még nem biztos, hogy közösségben tud lenni és szociálisan viselkedni; tehát a tudás és képesség nem ment fel sem a késések, sem a munka végzése alól (bár az meg a tanárnak is kicsit hibája, hogy akkor nem ad olyan szintű feladatot).
A jelenlétem felesleges volt, a tanár mind a fegyelmezésre, mind a tananyag leadására képtelen volt, olyan könnyen manipulálható volt, hogy a leghülyébb gyerek is egy el tudná ezt megint magyarázni érteltenkedéssel elérte, hogy az éves anyag harmadát se vettük át egy év alatt. (mert utána a tanár agának elmondta megint a táblánál, a gyerek hátul meg röhögött).
A munka végzése: sosem tudott a teljesítményem alapján belém kötni senki, mivel néha volt, hogy évekkel előrébb jártam a tananyagnál... emiatt pedig minden feladatot megoldottam lazán, majd olvastam tovább a pad alatt ami érdekelt, pl. a matek könyvet, ha már a tanár nem méltoóütat leadni...