Kammot azért kritizáltam, mert soha egy alkalmat sem hagy ki, hogy a neki nem tetsző politikai oldal embereit személyében támadja. Az egy dolog, hogy Jeszi szimpatikus-e vagy sem, még meg is érteném, ha csak néhány ilyen esetről lenne szó, de hogy minden esetben a másik lehúzása megy érvelés helyett... Ehh!Ez nem arról szól, hogy a véleményével egyetértesz vagy sem.
Még, ha egyetértenék vele, akkor egy színészkedő alpári ember.
Bár valaki csak ostoba bunkónak hívná, de nem ostoba, hiszen ezért a pojáca szerepért szépen megfizetik és mivel tudjuk kinek dolgozik, sanszosan valószínűleg az én adómból is...
Azt meg soha nem magyarázta meg senki, hogy mitől érne többet az ő véleménye bármilyen nem ostoba átlagembernél.
Belenéztem több Pest TV meg meg hobbista adásba - kurva nagy lelkierő kellett nézni azt a sok tahót - én nem jöttem rá, mi az a nagy megfejtés és tudás, amit ők tudnak....
A videók nézettsége is miről árulkodik?
Röhejesen alacsony ahhoz képes, hogy miből készülhet az adás.
Lehetek szemét?
Egy igen szűk témára fókuszáló, stúdió nélküli, kb. egyszemélyes + lektorok által támogatott csatornám per videó átlagnézettsége kb. azonos ezzel a csatival.
Stúdió és minden nélkül.
Úgy, hogy a feliratkozó számom tizedakkora...
Ez az ember lenne a nagy megmondóember?
Bocs, mentem röhögni.
Jeszi jó fej, de szerintem túl sokat dolgozik. Jó lenne, ha a megint minőségre helyeznék a hangsúlyt és nem a mennyiségre, mert amíg csak heti egy-egy műsorban volt állandó vendég, azért arra alaposan fel tudott készülni. (Ha még a kampány is fel fog pörögni, ki fog égni.)
A nézettség pedig megoszlik a tv, a saját honlapba beágyazott videók és a youtube videói között. Ők folyton cenzúrázva vannak a face-en és volt, hogy a yt a teljes Pesti Srácok csatornát beszántotta. Ezért már rá sem kerestem a Politikai Hobbistára a youtube-on, mert az hittem, csak pár gerilla videó van fenn, de most látom, hogy dedikált csatornája van a műsornak. Biztos nem lesz sokáig ez se.