Ez igaz ! Köszi a tippeket. Mint írtam feljebb egy facebookos katonai csoportban már intéztem korábban póló tervezést, szóval nem új ez nekem. "Matyóhímzés" nem lesz !Nem kell ennyire túlbonyolítani. Az egy póló 1 db logóval meg 20 névvel.
A logót csak lemented, a neveket meg vagy a neked tetsző fontkészlettel beírod egy MSpaint textboxba vagy csak egy notepadba és leírod milyen fontkészlettel és mérettel. Majd ők úgyis átszerkesztik vektorosra.
Aztán sétálsz valamelyik plázába és ahol ki van írva, hogy pólónyomás ott megrendeled, átküldöd a 2 filet meg egy kis leírást mit szeretnél. Ők megszerkesztik.
Amikor rendeltem egy egyedit keresztkölyöknek megdöbbentem ma már milyen egyszerűen mennek ezek.
Persze, ha hímzett csúcs minőséget szeretnél az több idő / pénz.
Sőt olyan is van ahol online intézhető az egész, még plázában sem kell sétálnod.
Amíg ezt a kommentet megírtam, ennyi idő alatt össze is lehetett volna dobni.

Ez a fekete póló a Maróthon elnyerte a kényes ízlésemet... 
 Szóval nekem nem mindegy hogyan van összeszerkesztve, a betűtípusok, szöveg és ábraméretek, sorok elrendezése stb. Először megkérdezem a HTKA shopban hátha itt készítették. Duplára akarom nyomatni, tehát a hátulján is az lesz.

Szerintem minden aktív tag rajta van.