![index.hu](https://kep.cdn.index.hu/1/0/4000/40006/400067/40006739_3052889_53dd86d61a8868c7d0dfec45ee88dfa2_wm.jpg)
Kafiya Said szomáliai menekültből lett büszke magyar nő
Tizennégy évesen menekült el otthonról, ám sosem rest meglátni az élet szépségeit. Kafiyával beszélgettünk.
![index.hu](https://index.hu/assets/images/favicons/favicon-32x32.png)
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem kell ennyire túlbonyolítani. Az egy póló 1 db logóval meg 20 névvel.Tudok olyanokat facebook katonai csoportokban, akik készítenek ilyen kisszériás pólókat, a terveket is lehet velük egyeztetni. De nekem nincs kedvem most tervezni egyet, viszont ez az összeállítás a logóval tetszik.
Ez igaz ! Köszi a tippeket. Mint írtam feljebb egy facebookos katonai csoportban már intéztem korábban póló tervezést, szóval nem új ez nekem. "Matyóhímzés" nem lesz !Nem kell ennyire túlbonyolítani. Az egy póló 1 db logóval meg 20 névvel.
A logót csak lemented, a neveket meg vagy a neked tetsző fontkészlettel beírod egy MSpaint textboxba vagy csak egy notepadba és leírod milyen fontkészlettel és mérettel. Majd ők úgyis átszerkesztik vektorosra.
Aztán sétálsz valamelyik plázába és ahol ki van írva, hogy pólónyomás ott megrendeled, átküldöd a 2 filet meg egy kis leírást mit szeretnél. Ők megszerkesztik.
Amikor rendeltem egy egyedit keresztkölyöknek megdöbbentem ma már milyen egyszerűen mennek ezek.
Persze, ha hímzett csúcs minőséget szeretnél az több idő / pénz.
Sőt olyan is van ahol online intézhető az egész, még plázában sem kell sétálnod.
Amíg ezt a kommentet megírtam, ennyi idő alatt össze is lehetett volna dobni.
Azok az újbeszélben nem BW tüzérek, hanem labanc pattantyúsok.A BW tüzérekkel együtt 500?
A parlamentbe nem kérnek erkölcsi bizonyítványt.Nem akarom már annyira ragozni, főleg nem a fejlesztéses topicban. De felmerült bennem egy kérdés. Valakit mondjuk azért menesztenek, vagy fel sem vesznek mert állítólagosan szélsőséges nézeteket vall (és most tegyük félre azt, hogy ez mennyiben valós indok és mennyiben valódi alkalmatlanság).
De közben meg politikus, akár parlamenti képviselő, és így elméletben akár honvédelmi bizottsági tag, sőt honvédelmi miniszter is lehet olyan, aki szélsőséges nézeteket vall, kart lenget, listáz, zsidó vicceken vihorászik, vagy épp alkotmány és állam ellenes ideológiát képvisel???
Gulyás is volt a hobbistában és olyan kommunista hülyegyereket nyomott, amilyen valójában is.![]()
Blitz97 előtt az tuti kaktusz, de szerintem Vasszékely előtt is az (az alsó kaktusz felett néggyel). 27 percnél lehet látni jól. Ezen a képen is sejthető:
![]()
Csak én vagyok láthatatlan! Akár egy mesterkém!Szerintem minden aktív tag rajta van.
Hát ha az én feleségem sipákolna ennyit, én azért átgondoltam volna, mi a kisebb rossz.Nem csodálkozok, hogy a fóka nem akart vissza ugrani a vízbe....![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..