Más egy erdei zsigerelés,és más egy vágóállat feldolgozás.Igazábol utóbbira nem vadászkés kell.Csak a lágyék/kereszt csontot vágom vele , de ott is csak a nagyobb disznónál szarvasnál , muflonnál ! Sokkal könnyebb és tisztább mint késsel !
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Más egy erdei zsigerelés,és más egy vágóállat feldolgozás.Igazábol utóbbira nem vadászkés kell.Csak a lágyék/kereszt csontot vágom vele , de ott is csak a nagyobb disznónál szarvasnál , muflonnál ! Sokkal könnyebb és tisztább mint késsel !
Ezt nem is vitattam sehol ! Itthon a tényleges bontáshoz már én is elektromos orrfűrészt használok csontot vágni , gyors és precíz ja és szinte szilánk mentes ! A többire meg ott a húsipari Solingen meg Dick !Más egy erdei zsigerelés,és más egy vágóállat feldolgozás.Igazából utóbbira nem vadászkés kell.
Szólj, ha egyszer tetszik majd valami. Mert azt meg kell ünnepelnünk...Az egész műsor alatt nem sikerült a Honvédséget Honvédségnek hívni, hanem hadsereg volt.
Ha csak ez lett volna a legnagyobb baj az egésszel.
J. meg egy önfényező, szereplési vágytól égő majom, ezt eddig is tudtam.
Ez kb. a narancsos haveroknak szóló összeröhögés volt. Semmi több.
Akinek a "pohár " mindig félig üres az nem nagyon tud örülni semminek se mert bíza az egész élete ez által negatív !Szólj, ha egyszer tetszik majd valami. Mert azt meg kell ünnepelnünk...![]()
Feldolgozásra vannak rendes henteskéseim. De nyúzáshoz, zsigereléshez -használható- de kényelmesebb egy célszerszám.Más egy erdei zsigerelés,és más egy vágóállat feldolgozás.Igazábol utóbbira nem vadászkés kell.
Én ellenzéki szavazó vagyok (vagyis lennék, ha lenne kire), de ez a Maróth pozitív csalódás a kinevezettek között. Sajnálom hogy muszáj néha ilyen műsorokban lemennie kutyába hogy kiszolgálja a hörgést.Szólj, ha egyszer tetszik majd valami. Mert azt meg kell ünnepelnünk...![]()
Én sajnos találkoztam már ezzel a műsorral korábban is háttérzajként, és ez egy elég konszolidáltra sikerült - valószínűleg Maróth révén is.Én ellenzéki szavazó vagyok (vagyis lennék, ha lenne kire), de ez a Maróth pozitív csalódás a kinevezettek között. Sajnálom hogy muszáj néha ilyen műsorokban lemennie kutyába hogy kiszolgálja a hörgést.
Szólj, ha egyszer tetszik majd valami. Mert azt meg kell ünnepelnünk...![]()
Első Ostrava faterral, Kövivel és ikertesómmal.Sajnos Kővárit is legyőzte a korona, nyugodjék békében
Bármit csinálnának neked úgysem tetszeneHa nem zavart, hogy Románia beért minket gazdaságilag rosszabb helyzetből
Ez nem feltétlen van így. Varga Ádám, aki a youtube-on is van, meg a Pesti tv-n is van műsora, többször mondta, hogy meg szokták hívni a "másik oldal" képviselőit csak vagy nem reagálnak, vagy nemet mondanak, vagy megígérik és nem mennek; mégis 1-1, általában kevésbé, vagy nem ismert ellentétes véleményen levő elmegy -az más kérdés, hogy mit kap utána, ha elmegy egy más véleményű műsorba.senki nem engednek be, aki nem az ő nótájukat fújja...
Mező Gábornak van a "A Hálózat" című sorozata mind a tv-n, mind írásban; de gyakori Borvendég Zsuzsanna is.Én modjuk a pesti tv egyszer olyan jó dokufilm szerüséget láttam a kémekről hogy leesett az állam (sajnos lemaradtam az elejéről és nem tudtam rákeresni a film címére de nekem nagyon bejött a 2 vh közötti és 2. vh s Magyar titkosszolgálatról szólt (egy valós figura szemén keresztül...) Ha többet adnának le olyan filmeket tuti lenne nézetség.
Nem tudom, hogy kábelcsatorna egy az a szutyok, de hogy egy valag pénzből milyen nevetséges elérési mutatóik vannak, azért az vicces...
nem lokális kábel csatorna.
Mindig TV alapadók között is ott van... (ott nézetséget mérni nehezebb) de színte minden háztartásba ott van emiatt
réteg tv. mint az izaura vagy a dik tv vagy a travel (ezek is ingyenesek) ugyan úgy mint a pesti tv
Érdekes ez a nézettség. Nem dúrtam korábbi adatot, ez is csak pár napja szembe jött. És igen, nincs rajta a Pesti tv, de a nézettségi trendeket elég jól mutatja.én úgy vettem észre hogy az emberek 90% a hasonló hozzád (bár nem ilyen mértékben) a többségnek legalábbis az én ismeretségi kötömből van 5 bevát tv csatornája/fő a többin csak átkapcsol. (mondjuk ahol van gyerk ugye ott eltérnek a csatorna igények mert mást néznek.) házastársaknál meg 2 véglet a jellemző vagy eggytt néznek 2-3 csatornát és külön külön van 1-2 amit néznek (vagy 2 tv n 2 külön csatornát néznek nagyritkán néznek eggyütt valamit... de nálluk ahogy nállad is általába mind2 fél 1-1 csatornát néz csak szinte max hírek miatt kapcsol el vagy sport.)
igen de ezek csak a kábeltvs adaok a földfelszini sugárzóst nem igazán tudják mérni. és sokaknak csak az van (nem mindenkinek anyagi okokból.)Ne a haderőfejlesztést trollkodjátok már szét, szegény Terminátornak a maradék élő szövete is lehullik a fémvázáról.
Használjátok az "idézéseket".
Érdekes ez a nézettség. Nem dúrtam korábbi adatot, ez is csak pár napja szembe jött. És igen, nincs rajta a Pesti tv, de a nézettségi trendeket elég jól mutatja.
Ennek fényében kell értékelni, hogy a televízió nézés területén kb. milyen nézettségi arányokat lehet belőni neki. És akkor még ott van mellette a saját online felület és a youtube.
És, hogy mennyiből csinálják? Én azt nem tudom, de érdekes megnézni -pont a Politikai Hobbista hétfői adásában volt róla szó-, hogy Karácsony Gergely az utóbbi időkben, heti szinten kb. 20 milliót költ (összességében 110-et költött) és ez csak Karácsony és csak facebook. Jó magyar kérdés: mibűűű?
(Egyébként még az online felület és a műsorok gyártásának elején volt kint felejtve egy nézettség számláló, akkor a pol. hobbistának tizenezer feletti nézettsége volt -ha jól emlékszem- saját felületén, az adások után 1-2 nappal.)
![]()
![]()
Pont egy ilyen választ vártam tőled.Ez szerinted miből született?![]()
Technika és az ember - HTKA - Haditechnikai Kerekasztal
A gyűjteményben a fórumon megjelent interjúk és előadások tartalmát röviden összefoglaló kommentek egybe gyűjtése történt meg, szerkesztett formában.htka.hu
És a 2. rész?
Linkeljem az értékes YT csatikat?
Mert ennél a foshuzatos raklapszarnál nem nagy művészet jobbat linkelni.
Érdekes valamiért mégis sokan támadjátok. Azonnal beindult a lejárató szöveg... Persze akinek a GulyásMarcsi jobban bejön, az nézze azt.Hidd el nekem ezzel a Jeszenszki gyerekkel meg a slepjével még 6-os buszt sem tudják elérni nemhogy a fiatalokat, még a Fidesz oldalon is lennének nála ennél sokkal jobb jelöltek...ez az egész műsor nagyon gáz, hozzáteszem most is csak Maróth miatt néztem bele, de így is kínszenvedés volt számomra..
Szerintem nem csak kábel tv-s.igen de ezek csak a kábeltvs adaok a földfelszini sugárzóst nem igazán tudják mérni. és sokaknak csak az van (nem mindenkinek anyagi okokból.)
Kedves Zeal az én hozzászólásomban hol is van belpol? És igen "száraz szeptembert" tartok ami annyira bejött, hogy erősen gondolkodok rajta, hogy határozatlan időre meghosszabítom..Érdekes valamiért mégis sokan támadjátok. Azonnal beindult a lejárató szöveg... Persze akinek a GulyásMarcsi jobban bejön, az nézze azt.
Jut eszembe, te nem száraz szeptemberezel már? Azt mondtad, nem politizálsz egy hónapig, vagy csak a vállalhatatlan előválasztást akartad megúszni? Mit gondolsz a túlterheléses támadásról. Nagyon szakértőnek tűntél a múltkor a témában, ezért most is érdekelne a véleményed.![]()
Gulyás is volt a hobbistában és olyan kommunista hülyegyereket nyomott, amilyen valójában is.Érdekes valamiért mégis sokan támadjátok. Azonnal beindult a lejárató szöveg... Persze akinek a GulyásMarcsi jobban bejön, az nézze azt.
Jut eszembe, te nem száraz szeptemberezel már? Azt mondtad, nem politizálsz egy hónapig, vagy csak a vállalhatatlan előválasztást akartad megúszni? Mit gondolsz a túlterheléses támadásról. Nagyon szakértőnek tűntél a múltkor a témában, ezért most is érdekelne a véleményed.![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..