Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Dehogy vagyok kétszer.... Hol láttál ilyet?
Este volt, ivott!![]()
Lol... Lehet tényleg kétszer szerepel a nicknevem...Blitz97 előtt az tuti kaktusz, de szerintem Vasszékely előtt is az (az alsó kaktusz felett néggyel). 27 percnél lehet látni jól. Ezen a képen is sejthető:
![]()
Pont azon agyalok napok óta, hogy mégis mivel érdemeltem ki a szereplést, elvégre én leginkább csak a járványok topikban vagyok aktív, a haditechnikai oldalakon töbnyire csak olvasok.Blitz97 előtt az tuti kaktusz, de szerintem Vasszékely előtt is az (az alsó kaktusz felett néggyel). 27 percnél lehet látni jól. Ezen a képen is sejthető:
![]()
Utáljatok, de én itt voltam. Csodaszép!
Szerintem minden aktív tag rajta van.Pont azon agyalok napok óta, hogy mégis mivel érdemeltem ki a szereplést, elvégre én leginkább csak a járványok topikban vagyok aktív, a haditechnikai oldalakon töbnyire csak olvasok.(Félreértés ne legyen, nagyon megtisztelő!
![]()
)
Akkor az egy hálóing, nem poló!Szerintem minden aktív tag rajta van.
Csak annyira, hogy azért időnként neki is van ingerenciája kimenni erre.ő is military fan?
Utállak...Utáljatok, de én itt voltam. Csodaszép!
Hol lehet ilyen pólót venni ? Néztem, de ilyen nem volt köztük azon a helyen amit találtam. Vannak még mások is akik nyomnak, de azok ilyen "félhobby" szinten és azt a keresők nem dobják fel általában, vagy kell egy fél nap a ketesésre.Blitz97 előtt az tuti kaktusz, de szerintem Vasszékely előtt is az (az alsó kaktusz felett néggyel). 27 percnél lehet látni jól. Ezen a képen is sejthető:
![]()
Ez szerintem egyedi tervezés, amit az ő kérésre rakott össze valaki és gyártott le valahány példányban.Hol lehet ilyen pólót venni ? Néztem, de ilyen nem volt köztük azon a helyen amit találtam. Vannak még mások is akik nyomnak, de azok ilyen "félhobby" szinten és azt a keresők nem dobják fel általában, vagy kell egy fél nap a ketesésre.
szerintem kamu , igazából te vagy az ikertestvér csak a testvérednek adod ki magad , de én át látok a szitán !!!Csak annyira, hogy azért időnként neki is van ingerenciája kimenni erre.
Pontosan azért kérdezem itt, mert én is ezt gondolom. Tudok olyanokat facebook katonai csoportokban, akik készítenek ilyen kisszériás pólókat, a terveket is lehet velük egyeztetni. De nekem nincs kedvem most tervezni egyet, viszont ez az összeállítás a logóval tetszik. Egyet-kettőt ilyet szívesen rendelnék, "véletlenül" pont feketében !Ez szerintem egyedi tervezés, amit az ő kérésre rakott össze valaki és gyártott le valahány példányban.
Htka webshopba érdeklődj.Pontosan azért kérdezem itt, mert én is ezt gondolom. Tudok olyanokat facebook katonai csoportokban, akik készítenek ilyen kisszériás pólókat, a terveket is lehet velük egyeztetni. De nekem nincs kedvem most tervezni egyet, viszont ez az összeállítás a logóval tetszik. Egyet-kettőt ilyet szívesen rendelnék, "véletlenül" pont feketében !![]()
Ott ilyent nem láttam !Htka webshopba érdeklődj.![]()
írj egy emailt hogy mit szeretnél. Ha már a HTKA logót használnád minimum hogy a htka t támogasd. (ha van egyedi kérésed biztos hogy lenyyomtatják a kirakottak se raktárról jönnek.)Ott ilyent nem láttam !Hasonlók vannak, de ilyen nincs. Mielőtt ide írtam természetesen megnéztem mi az ami elérhető a neten, tehát azért kérdeztem. De ezt kérdezősködést hogy kinél van ilyen azt kihagynám, vannak másik opcióim is.
Egyébként terveztem már pólót katonai csoportba, de most kihagynám ezt az élvezetet ha lehet
Amúgy meg képes vagyok rá hogy megtervezzem ha minden kötél szakad.
Ha meg tudod a konkrét forrását akkor azt mondjad. Lehet privátban is ha nem akarod kiírni ide.
Rendben !írj egy emailt hogy mit szeretnél. Ha már a HTKA logót használnád minimum hogy a htka t támogasd. (ha van egyedi kérésed biztos hogy lenyyomtatják a kirakottak se raktárról jönnek.)
Amúgy már 2x le voltam tiltva 2 hónapra, amiből egyet sem tartottam jogosnak, remélem ennek vége, mert egyébként nincs mit "támogatnom".
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..