P
Pogány
Guest
Hát én perverz vagyok és tennék bele. Ha épp nem helizik adott osztag, hanem nagyon siet könnyűlövészen a rendeltetési helyére, hogy ott aztán mindenki Rambó lehessen, zlj-ként egy szakaszt adnék nekik. Ha van saját játéktankjuk, akkor máris megoldott a tűztámogatás is, legalábbis a közvetett tűz, mindamellett, hogy vihetnek nagyon sok kézi ágyút magukkal. Itt tökre lenne értelme szerintem.Könnyű gyalogos harcászati alapok (nem abban nincs 105-ös)
Ez mondjuk elég pozitív, mert ez végre plusz nagy mozgékonyságú egységeket jelent, amiket lehet a nehézlovassággal kiegészítve alkalmazni.a könnyű zászlóaljaknak nincs köze a jelenlegi alakulatokhoz (max de jure esetleg hozzá csapják)
Tehát ez a honvédség.ezek nem fognak crevalozni 2028-ig mert nem ajánlottunk fel ilyen alakulat jelenlegi állás szerint

Szóval még akár 105-ös is kerülhet bele.Jelenleg egy koncepció lett bemutatva, mire az első zászlóalj akkor még valószínüleg régi/nem végleges technikai állománnyal feláll az még évek kérdése

Használtan a Fuchs, újnak a Guarani.
- az ár/érték arány nagy kérdés ebben ( és én nem szeretem szeretem annyira a 4x4-es terepjárókat azért mondtam fuchsot.) ezért látom én ebben az esetben a használt könnyebb APC-t mint lehetőséget, fentebb nem annyira.