M1 Abrams (USA)

Bocs, nem azért de mit is akarsz ezellel a videóval bizonyítani? hogy egy egy helyben álldogáló M1-et hátulról képes kilőni a Kornet?

Én nem akarok lemenni azoknak a szintjére, akik napi szinten személyeskednek velem, de lehet, hogy nem nálam a van a probléma....
Van egy videó ami megtörtént eseményt mutat be. Az meg, hogy a ti világképetekbe ez , hogyan illik bele egy percig nem érdekel.
A Like számból ítélve vannak akik érdekesnek találták. Nekem ez a lényeg.

Én nem akarok lemenni azoknak a szintjére, akik napi szinten személyeskednek velem, de lehet, hogy nem nálam a van a probléma....
Van egy videó ami megtörtént eseményt mutat be. Az meg, hogy a ti világképetekbe ez , hogyan illik bele egy percig nem érdekel.
bizonyára ismered "a legyek milliói nem tévedhetnek mondást"...

egyébként meg ha nem ismerném az álláspontodat a nyugati vs orosz hk témában még el is hinném, hogy ezt a videót érdekességnek szántad....

• Vicces
Reactions: fip7
Azt látod, hogy egy Kornet átlövi az Abrams hátulját. Ehhez nem kell Kornet ezt egy vh-s Panzerfaust is tudja.
Vagy milyen célod is volt ezzel a videóval? Azért raktad be, mert?

Azt látod, hogy egy Kornet átlövi az Abrams hátulját. Ehhez nem kell Kornet ezt egy vh-s Panzerfaust is tudja.
Vagy milyen célod is volt ezzel a videóval? Azért raktad be, mert?
Nem kell ennyire túlgondolni. Nem sok jó minőségű videó van ilyesmiről, és illik a topic témájába.

A Trophy A-Kit ábrája egy Abramson az amerikai kormány beszerzési weboldaláról....

-j8qyOykB7U.jpg

SKty0kMKQN0.jpg

siKaPpGNzRo.jpg

Ezen a linken nem csak ezek az ábrák találhatóak meg hanem más érdekességeket is....

Damian érdekes dokumentumokat talált...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

501736.jpg

727211.jpg

Azt meg tudja nekem mondani valaki, hogyan veszi ki töltő a lőszert a parancsnok háta mögötti, toronyban lévő tárolóból (semi-ready storage)? Arrébb tessékeli a parancsnokot addig?
68897_original.png

bca3b7ef362f.jpg

Akkor itt értelmet nyer a Leopard 2 és a Merkava megoldása.

Hát ezért azok se akkora ász megoldások:
"The Leopard 2 stores most of it's ammunition in the hull, and is very vulnerable during the transfer of rounds from the secondary storage into the ready racks, as the turret must be rotated to the right rear and the vehicle cannot observe or fight. This is quicker than the M1 system of semi-ready rack and ready rack side by side in the turret bustle, but leaves the vehicle exposed and vulnerable if it is observed during the process."