Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Akkor levezetem így:a többi RPG típusra vonatkozik, az RPG-7-re és RPG-26-ra.
Kontakt-1, Kontakt-5, nulla % a hatásfoka tandem ellen.
Nem igaz, mert neked ez így tetszik... Hány forrást is hoztál? Jaaaa... semmit.
Amúgy tényleg nagyon gáz, hogy ennyire szét lett offolva ez a topik. Miért nincs egy "általános beszélgegés" téma itt ahol mehetnének az ilyenek?
Nem. TOW 2 esetén is csak a BGM-71F/Aero jelzésű rakéták támadnak felülről, azonban ezek is csak flyover módon. A rakéta valamennyivel a megcélzott harckocsi felett repül el és a lefelé elműködő kumulatív sugarak emiatt a felső páncélon keresztül hatolnak át.Kérdés...
A TOW 2 , nem vertikálisan támad?
Ha igen, abban az esetben nem releváns az érték. ( 900mm van adva neki, az meg szemből.....nem valami combos, akár tandem akár nem. RPG7VR 600mm-et visz be ERA mögött)
Válaszoltam a T-72B topikban, ez már nagyon szét lett offolva.Akkor levezetem így:
5-5 db lőszert használtak minden lőszer típusnál és minden járműnél.
5 db-ot lőttek ERA-s célra és 5 db nem ERA-sra.
Innentől nem nehéz kitalálni, hogy a szövegértelmezés az úgy van ahogyan írom, vagyis nem volt T-90+ERA esetén áthatolás.
A %-os számok a főtöltet elleni hatékonyságot mutatják. Az elő töltetett minden esetben 100%-ban megsemmisíti az ERA.
Ha onnan nézed, hogy véd-e a főtöltet ellen, akkor a válasz nem.
Ha onnan nézed, hogy megvédi-e a NERA-t az előtöltettől akkor a válasz igen.
Gondolkozz már! Ha nem így lenne akkor nem szereltek volna ERA-t az M1A2 oldalára, ahol szintén van NERA páncélzat....
Számtalan forrást hoztam csak neked nem tetszenek, mert nem téged igazolnak....
Nem véletlenül nem akarom ezt itt erőltetni. Neked van egy hited valamiben, azt kész.
Nem az én dolgom mások hitét megdönteni. Vannak emberek akik újra tudják gondolni az álláspontjukat és vannak akik nem.
Van ilyen. A harckocsik harctéri alkalmazása topik.
Hova a pékbe nőnek még a hk súlyok????M1A2 SEPv3 Abrams tank 73 tonnája és a német vasúti szállítás...
"The newly redesigned prototype german rail car has the capability to carry 92 tons of weight at a maximum speed of 100 kilometers per hour."
Sehová, ez van ha alapvetően elavult elvek mentén épült harckocsival erőlködsz ahelyett, hogy újat fejlesztenél.Hova a pékbe nőnek még a hk súlyok????
Nem metrikus tonnáról van szó. Short ton.Hova a pékbe nőnek még a hk súlyok????
29th MSPO unveils Abrams tank with Trophy APS for the first time
U.S. Army and General Dynamics Land Systems will support the 29th International Defense Industry Exhibition MSPO 2021 in Poland with an Abrams tank equipped with the Trophy Active Protection System for the first time in history. On 07 to 10 September, Alpha Battery, U.S. Army will showcase the...defence-blog.com
M1 vs. Kornet:
Őszintén erről meg nem tudtam eldönteni, hogy valami paródia-e....ennél bármelyik kezdő youtube-er jobb összevágott videót készít...RPG-29 vs. M1A2: