Azt hát...Bocs, nem azért de mit is akarsz ezellel a videóval bizonyítani? hogy egy egy helyben álldogáló M1-et hátulról képes kilőni a Kornet?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Azt hát...Bocs, nem azért de mit is akarsz ezellel a videóval bizonyítani? hogy egy egy helyben álldogáló M1-et hátulról képes kilőni a Kornet?
Bocs, nem azért de mit is akarsz ezellel a videóval bizonyítani? hogy egy egy helyben álldogáló M1-et hátulról képes kilőni a Kornet?
Azt hát...
bizonyára ismered "a legyek milliói nem tévedhetnek mondást"...Én nem akarok lemenni azoknak a szintjére, akik napi szinten személyeskednek velem, de lehet, hogy nem nálam a van a probléma....
Van egy videó ami megtörtént eseményt mutat be. Az meg, hogy a ti világképetekbe ez , hogyan illik bele egy percig nem érdekel.
A Like számból ítélve vannak akik érdekesnek találták. Nekem ez a lényeg.
Azt látod, hogy egy Kornet átlövi az Abrams hátulját. Ehhez nem kell Kornet ezt egy vh-s Panzerfaust is tudja.Én nem akarok lemenni azoknak a szintjére, akik napi szinten személyeskednek velem, de lehet, hogy nem nálam a van a probléma....
Van egy videó ami megtörtént eseményt mutat be. Az meg, hogy a ti világképetekbe ez , hogyan illik bele egy percig nem érdekel.
A Like számból ítélve vannak akik érdekesnek találták. Nekem ez a lényeg.
Mert hát ugye mind tudjuk, hogy a T-72 képes 8-10 találatot is túlélni, a nyugati szarok meg az első találattól felrobbannakAzért raktad be, mert?
Vagy milyen célod is volt ezzel a videóval?
egyébként meg ha nem ismerném az álláspontodat a nyugati vs orosz hk témában még el is hinném, hogy ezt a videót érdekességnek szántad....
Nem kell ennyire túlgondolni. Nem sok jó minőségű videó van ilyesmiről, és illik a topic témájába.Azt látod, hogy egy Kornet átlövi az Abrams hátulját. Ehhez nem kell Kornet ezt egy vh-s Panzerfaust is tudja.
Vagy milyen célod is volt ezzel a videóval? Azért raktad be, mert?
Nem tud átnyúlni a lövegtől. Valószínűleg átpakolnak.Azt meg tudja nekem mondani valaki, hogyan veszi ki töltő a lőszert a parancsnok háta mögötti, toronyban lévő tárolóból (semi-ready storage)? Arrébb tessékeli a parancsnokot addig?
Akkor itt értelmet nyer a Leopard 2 és a Merkava megoldása.Nem tud átnyúlni a lövegtől. Valószínűleg átpakolnak.
Most erre mit mondjak? Nem hülyék tervezték őket, bármit is próbálnak itt elhitetni.Akkor itt értelmet nyer a Leopard 2 és a Merkava megoldása.
Akkor itt értelmet nyer a Leopard 2 és a Merkava megoldása.