A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

Szerintem ez az U-boat kapitányos szerkó nem is olyan rossz. :cool:

7KSh97So8V691aq15Ls.jpeg
Már bocsánat, régóta csípi a csőröm,
Borotválkozni már nem divat, nem előírás?
Műveleti területen rendben, afgánok közt jól jött ez a bokorarc, de itt, könyörgöm, hogy néz már ki ez a harcos?

Műveleti területen rendben, afgánok közt jól jött ez a bokorarc, de itt, könyörgöm, hogy néz már ki ez a harcos?
Nem értem ezt a mániákus hadviselést az amúgy természetesen a fajunk hím egyedei arcán növő szőr ellen. Mennyivel lesz jobb lövész vagy taktikus valaki ha nincs szőr az arcán?

Szabás rémes, anyag occsó, dizájn nem alapoz a hagyományokra/történelemre...egy urambátyám megbízás útján kiosztott profit maximalizáló műszálas hányinger...Aki ezt ott fönn elfogadta az köpjön a levegőbe s álljon alá.
Ha huszárcsákót aggatnánk rájuk atillával és szablyával, az mitől lenne jobb? Nem épp a modernizáció lenne a lényeg?

Szerintem a jelenlegi köznapi nem tragikus, de tervezett prototípusai nálam nagyon nem jött be. Az az olasz csendőr és vasutas design "nagyon nem jött át"...
Nemtom, nekem azért sokkalta meggyőzőbbnek hat, mind a mostani... (had ne tegyek utóbbiról be képet):
5f51f08f9fd81876463981.jpg

5f51f09137a8b076475144.jpg

Persze megtette volna a klasszikus tányérsapi is,...azt én is egy picit túlzásnak érzem (bár a az elős képen a hátsó tagon valahogy mégis csak jobban áll).

Hidd el, hogy zavarnák őket egyszer már megpróbálták felülírni a közgazdaságtan alapvető törvényeit és csúnyán ráfaragtak Dobrev még egy ilyen hibát nem követ el...

Meghallgatva amit mond őket semmi sem zavarja. Lásd Paks és a szélerőmű ügy.

Illetve mondjuk kíváncsi lennék ki lenne a pénzügy miniszter a jegybankelnök és a honvédelmi miniszter?

Csak Nehogy Draskovics, kiràly Júlia és Vadai neveket halljak.. mert ők már bizonyítottak. És azóta egyetlen nyilatkozatuk se jött be...

Szabás rémes, anyag occsó, dizájn nem alapoz a hagyományokra/történelemre...egy urambátyám megbízás útján kiosztott profit maximalizáló műszálas hányinger...Aki ezt ott fönn elfogadta az köpjön a levegőbe s álljon alá.
Anyagra sokkal jobb mint a régi amúgy. De nem mostanában lesz belőle valami.

• Tetszik
Reactions: arcas and Blitz97
Szolgálati szabályzat engedi az ápolt szakáll és bajusz viselését.
Szóval ha nem tetszik az egyéni szoc probléma.

A Crusadernek válaszod tiszta, de a nekem szóló része az ööö, miafasz?

Az, hogy a szerbek sem számolnak 300 hk-val hosszútávon. Az, hogy te úgy hiszed, hogy nem fognak csökkenteni a pár hónapja rövid időre kiélesedő koszovói helyzet miatt, azzal nagyon nehéz mit kezdeni.

Meghallgatva amit mond őket semmi sem zavarja. Lásd Paks és a szélerőmű ügy.

Illetve mondjuk kíváncsi lennék ki lenne a pénzügy miniszter a jegybankelnök és a honvédelmi miniszter?

Csak Nehogy Draskovics, kiràly Júlia és Vadai neveket halljak.. mert ők már bizonyítottak. És azóta egyetlen nyilatkozatuk se jött be...
Csak ismételni tudom magam más amikor a a kampány során mondanak mindenféle f...gokat és más amikor kormányozni kell.....

Akkor mi alapján lehet eldönteni hogy kire szavazak?

T
Akinek a programja szimpatikusabb neked illetve sokan az alapján fognak szavazni a környezetemben, hogy hogyan élnek most.....

Mindenesetre a katonákon kívül kevesen fognak szavazni a különbözöző politikai erők honvédelmi programja alapján....

• Tetszik
Reactions: Loken