Azért ennyire nem kell komolyan venni szerinetm, ez csak egy bemutató.És a modell úrtól nem lehetne elvárni a gázsiért, hogy katonásan nézzen ki?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Azért ennyire nem kell komolyan venni szerinetm, ez csak egy bemutató.És a modell úrtól nem lehetne elvárni a gázsiért, hogy katonásan nézzen ki?
Szabás rémes, anyag occsó, dizájn nem alapoz a hagyományokra/történelemre...egy urambátyám megbízás útján kiosztott profit maximalizáló műszálas hányinger...Aki ezt ott fönn elfogadta az köpjön a levegőbe s álljon alá.Szerintem ez az U-boat kapitányos szerkó nem is olyan rossz.
Mint egy férfi?de itt, könyörgöm, hogy néz már ki ez a harcos?
Nem értem ezt a mániákus hadviselést az amúgy természetesen a fajunk hím egyedei arcán növő szőr ellen. Mennyivel lesz jobb lövész vagy taktikus valaki ha nincs szőr az arcán?Már bocsánat, régóta csípi a csőröm,
Borotválkozni már nem divat, nem előírás?
Műveleti területen rendben, afgánok közt jól jött ez a bokorarc, de itt, könyörgöm, hogy néz már ki ez a harcos?
Ha huszárcsákót aggatnánk rájuk atillával és szablyával, az mitől lenne jobb? Nem épp a modernizáció lenne a lényeg?Szabás rémes, anyag occsó, dizájn nem alapoz a hagyományokra/történelemre...egy urambátyám megbízás útján kiosztott profit maximalizáló műszálas hányinger...Aki ezt ott fönn elfogadta az köpjön a levegőbe s álljon alá.
Ez nem katona hanem egy model!Már bocsánat, régóta csípi a csőröm,
Műveleti területen rendben, afgánok közt jól jött ez a bokorarc, de itt, könyörgöm, hogy néz már ki ez a harcos?
Nemtom, nekem azért sokkalta meggyőzőbbnek hat, mind a mostani... (had ne tegyek utóbbiról be képet):Szerintem a jelenlegi köznapi nem tragikus, de tervezett prototípusai nálam nagyon nem jött be. Az az olasz csendőr és vasutas design "nagyon nem jött át"...
Hidd el, hogy zavarnák őket egyszer már megpróbálták felülírni a közgazdaságtan alapvető törvényeit és csúnyán ráfaragtak Dobrev még egy ilyen hibát nem követ el...
Anyagra sokkal jobb mint a régi amúgy. De nem mostanában lesz belőle valami.Szabás rémes, anyag occsó, dizájn nem alapoz a hagyományokra/történelemre...egy urambátyám megbízás útján kiosztott profit maximalizáló műszálas hányinger...Aki ezt ott fönn elfogadta az köpjön a levegőbe s álljon alá.
Szolgálati szabályzat engedi az ápolt szakáll és bajusz viselését.Már bocsánat, régóta csípi a csőröm,
Én '13-ban a szakaszparancsnokomnak írtam kérvényt, hogy növeszthessek arcszőrzetet. Ő engedélyezte. Onnantól kezdve senki nem szólhatott miatta.Szolgálati szabályzat engedi az ápolt szakáll és bajusz viselését.
Szóval ha nem tetszik az egyéni szoc probléma.
A Crusadernek válaszod tiszta, de a nekem szóló része az ööö, miafasz?
Csak ismételni tudom magam más amikor a a kampány során mondanak mindenféle f...gokat és más amikor kormányozni kell.....Meghallgatva amit mond őket semmi sem zavarja. Lásd Paks és a szélerőmű ügy.
Illetve mondjuk kíváncsi lennék ki lenne a pénzügy miniszter a jegybankelnök és a honvédelmi miniszter?
Csak Nehogy Draskovics, kiràly Júlia és Vadai neveket halljak.. mert ők már bizonyítottak. És azóta egyetlen nyilatkozatuk se jött be...
Kacagány kell a fiainkra...kacagányHa huszárcsákót aggatnánk rájuk atillával és szablyával, az mitől lenne jobb? Nem épp a modernizáció lenne a lényeg?
Csak ismételni tudom magam más amikor a a kampány során mondanak mindenféle f...gokat és más amikor kormányozni kell.....
Akinek a programja szimpatikusabb neked illetve sokan az alapján fognak szavazni a környezetemben, hogy hogyan élnek most.....Akkor mi alapján lehet eldönteni hogy kire szavazak?
T
Mindíg is lehetett szakálla a katonának.Már bocsánat, régóta csípi a csőröm,
mit kell modernizálni a dizájnon? szakítani kéne a múltal? nem vagyunk németek.Ha huszárcsákót aggatnánk rájuk atillával és szablyával, az mitől lenne jobb? Nem épp a modernizáció lenne a lényeg?
Ez már azmit kell modernizálni a dizájnon? szakítani kéne a múltal? nem vagyunk németek.
Amúgy ha nem műszálból lenne és a szabása nem úgy nézne ki mintha a kutya seggéből húzták volna elő, már akkor elfogadható lenne ez a gyökértelen, semleges, nyugatias stílus.
Benkő Tibor: Meg kell kezdeni a Magyar Honvédség átstrukturálását
Meg kell kezdeni a Magyar Honvédség átstrukturálását - jelentette ki a honvédelmi miniszter az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának csütörtöki ülésén.www.portfolio.hu
Majd a bizittsági jegyzőkönyvet ne feledjük.