[BIZTPOL] Magyarország

a2ec1069fd973f067c663ab9871e3e63a932ef12519a1e14655d2a69565aa983.jpg

• Dühítő
Reactions: LMzek 2.0

Várom a tételes cáfolatot, de csak erre futotta? Nézz meg kérlek egy egyetemi félévet: szeptember és dec első hete között van szorgalmi időszak, meg februártól júni eleje. Ehhez jön a státusz, ami heti 17 órával teljes állás. :) Minden, ami ezen felüli, az plusz. 7 hónap munka...és bizony nem szólnak rád, ha nem vagy bent, mikor nincs dolgod (óra, konzultáció, pályázat, mentorálás, vizsgáztatás, stb). Persze ha oktató feletti a munkaköröd (adjunktus, docens, habilitációk, stb), akkor publikálnid kell. Nagyjából ennyi.
Az egyetemi dolgozókra vonatkozóan akár még igazad is lehet, de eredetileg nem szűkítettél rájuk.

Amikor az éppen aktuális vezetés ellen szavazol, de magad sem tudod tisztességesen megindokolni, hogy miért. Nem látsz valós, jobb alternatívát, csak tök uncsinak tűnik, hogy kb. rendben mennek a dolgok. Ezt rövidesen megbánod és azt hajtogatod, hogy akkor jó ötletnek tűnt.

Ok.

Na ha ezt megertitek az lesz a tudomany.

Az meg hagyjan hogy elszolta magat, de hogy egyszeruen nem ertem amit mond az is komoly. De hat Kunhalmi az Kunhalmi...

Azok, akik ma fideszesek, azoknak nem kell attól félnie, hogy egy Gyur… (?) új kormány azt csinálja velük, amit sokszor ők eltűrtek, hogy velünk csináltak

Na neee.... en azt hittem a DK az a Dobrev Klara miatt lett DK. Erre meg kiderul hogy Deniz Kagitcilik eredetileg!

dklogo3.jpg

Ez érdekes, mert ilyen cég és logó párosát nem találok.
Amit találtam, az egy Isztambulba bejegyzett ilyen nevű csomagolóanyagokat és papír termékeket gyártó cég: Deniz Kağıtçılık Matbaa Organizasyon ve Dil Hizmetleri Dış Tic. Ltd. Şti. ( fordítóval: Deniz Kağıtçılık Nyomdaszervezés és nyelvi szolgáltatások Külföldi Tic. kft Sti. )
innen: https://www.firmatlas.com/deniz-kagitcilik-matbaa-organizasyon-ve-dil-hizmetleri-dis-tic-ltd-sti/

De akár @Vlad jobban utána tudna nézni.

Ez érdekes, mert ilyen cég és logó párosát nem találok.
Amit találtam, az egy Isztambulba bejegyzett ilyen nevű csomagolóanyagokat és papír termékeket gyártó cég: Deniz Kağıtçılık Matbaa Organizasyon ve Dil Hizmetleri Dış Tic. Ltd. Şti. ( fordítóval: Deniz Kağıtçılık Nyomdaszervezés és nyelvi szolgáltatások Külföldi Tic. kft Sti. )
innen: https://www.firmatlas.com/deniz-kagitcilik-matbaa-organizasyon-ve-dil-hizmetleri-dis-tic-ltd-sti/

De akár @Vlad jobban utána tudna nézni.
En is erre a papirkereskedesre akadtam, bar lehet valami konzorcium. Raadasul az egyik kepen rajt van a forgalmazo torok cime is, na azzal se mentem semmire.

• Tetszik
Reactions: phaidros
Amugy ha jobban megnezed nem ugyanaz a ket logo mert a mi DK-nk kulonirja a betuket, a torokok meg egybeolvasztottak.