Szingapúr nekem nagyon bakancslistás, de rohadt drága!!!!
Ismerek olyat, aki Namibiába rendszeresen hónapokra jár, de nekem Afrika, bár csak Tuniszig jutottam, elég szutyok.... Vhogy nem vágyok vissza!!
Politikai okból meg hülyeség költözni. Kevesebb Híradót kell nézni.
Igen drága, de óriási gazdasági csomópont, 1000 szállal kötve egész Ázsiába és a világba, alkalmazottként csak top kategóriában érdemes meg lehetséges, de üzletileg még én sem vagyok hozzá fasorban sem, de reménykedek.
Tajvanon a kultúra, az életminőség, Kína közelsége és összekötöttsége üzleti szempontból kapcsolati szempontból nagyon jó, elviselhetően drága, és nem fogsz belefáradni, mint pl sokan Japánba, japán nagyon nehéz Tajvanhoz képest.
UAE sokak szemében alá van becsülve, de nagyon jó lehetőséget kínál sima dolgozó európaiaknak is, nagyon biztonságos, barátságos, egy muszlim arab ország ami a legnagyobb multikulti katyvasz, de a szabályok és ésszerűség miatt nem egy párizsi gettó, hanem egy hatalmas üzleti központ.
Tunisz az nem Mama Africa
, de ez is személyes prioritások kérdése, mire vágyik az ember. Észak Afrika az szerintem is szemét, egy része kirakat, de igazából nem tud kínálni sokat, legalábbis szerintem.
Csak politika miatt valóban hülyeség lehet, főleg ha nem lehetetlenítenek el, de az életminőségedet nagyban befolyásolja ha kiiktatsz olyan elemeket az életedből amik folyamatos felesleges stresszt okoznak. Nekem Afrika amúgy is óriási szerelem, és ez a helyzet csak plusz motiváció lenne, de a hazámat semmiképpen nem adnám fel vele csak levegőváltozás szinten lenne a dolog.