Szerintem az nem 00/"Szig-biz" infó, hogy az NG egy(-két)póttartállyal mennyivel tud "füvet nyírni".
Valaki bepötyöghetné!
...+amúgy": A katalógusokban 900km/h max vizszintes van 6000 méteren az NG/SkyFox-nak.
Ebben a tartományban, ezeknél a gépeknél 150-de inkább 100km/h-val kevesebb az utazó-sebesség, szintén 6000-en.
Földközelben meg kb még -50km/h.
Korábban írták leszerelt hivatásosok, hogy a régi Alba is bőven 600 felett tudta "nyírni a füvet".
A korabeli városi legendák szerint több menyasszony "jutalmazott" a sikeres L-39-esudvarlások áthúzások után! 
Tudta ezt a régi-Alba, valamikor a 80-as években!
Papiron azonos a tolóerő!
Engem is érdekelne a Valóság!
U.I.: Az meg a Jelenlegiek szégyene, hogy a Néphadseregben/-nél több politikai akarat volt a Honvédelem mögött, mint most!
.
Valaki bepötyöghetné!

...+amúgy": A katalógusokban 900km/h max vizszintes van 6000 méteren az NG/SkyFox-nak.
Ebben a tartományban, ezeknél a gépeknél 150-de inkább 100km/h-val kevesebb az utazó-sebesség, szintén 6000-en.
Földközelben meg kb még -50km/h.
Korábban írták leszerelt hivatásosok, hogy a régi Alba is bőven 600 felett tudta "nyírni a füvet".
A korabeli városi legendák szerint több menyasszony "jutalmazott" a sikeres L-39-es

Tudta ezt a régi-Alba, valamikor a 80-as években!

Papiron azonos a tolóerő!
Engem is érdekelne a Valóság!

U.I.: Az meg a Jelenlegiek szégyene, hogy a Néphadseregben/-nél több politikai akarat volt a Honvédelem mögött, mint most!

.