Így lenne csak egyedül értelme két darab XA101, vagy XA100-as hajtóműnek. Mert ezt nyilatkozgatják egyes források.
De egy harcászati repülőgépbe negyven tonnányi(!) utánégetős statikus tolóerő egész egyszerűen kolosszális.
És akkor még nem beszéltünk a dinamikus tolóerőről.
Talán, hogy legyen valami fogalmunk a dologról, a MiG 1.44 lehetne összevetési alap.
Annak a gépnek az AL-41F hajtóművei egyenként 18 tonnányi tolóerőre voltak képesek.
Namármost, egy nagy és nehéz gép, ami a jókora szerkezeti tömege ellenére, a kis F-16-osokat megszégyenítő módon továbbra is nagy tolóerő felesleggel bír, az az álmoskönyv szerint nem sok jót jelent.
A nagy öntömegű szerkezet, nagy túlterhelésnél nagyon nagy önsúlyt ér el.
Felesleges.
Ha építenek egy A-12/SR-71, vagy F-108 méretű óriásvadászt, annak nem kell jól gyorsulnia.
Szóval nekem nem áll össze a kép, hogy miféle gépbe kell két, egyenként 20 tonnás statikus tolóerejűre tervezett hajtómű.
Szerintem ez a gép a kommunikációjával együtt valóban:
...mint ugyanebben a kategóriában volt az USA Ronald Reagen-i "Csillag-háborús tervek"
... --szerintem-- e jelenleg bedobott/felmelegített/(de valójában "csak")beugratós 140/155mm-es, ágyús orosz szuper-tank(az iszonyú pénz-égető reagálásokkal együtt
)
...és a szintén "lopakodós" kedvenc makettjeim F-19 Stealth
...és a nyúlánkabb --"diétás"/"fitnesz"-- változat:
Persze az állítólagos korabeli --"szintén kiszivárgott"-- orosz változat sem maradhat ki(MiG-37 Ferret-E), mint a kategória egyik klasszikusa:
... --szerintem-- e jelenleg bedobott/felmelegített/(de valójában "csak")beugratós 140/155mm-es, ágyús orosz szuper-tank(az iszonyú pénz-égető reagálásokkal együtt

...és a szintén "lopakodós" kedvenc makettjeim F-19 Stealth

...és a nyúlánkabb --"diétás"/"fitnesz"-- változat:

Persze az állítólagos korabeli --"szintén kiszivárgott"-- orosz változat sem maradhat ki(MiG-37 Ferret-E), mint a kategória egyik klasszikusa: