6. generációsnak mondott vadászbombázók

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Roni

Well-Known Member
2010. június 30.
15 222
14 176
113
Ez a switchblade-szárny elég érdekes. Működne a gyakorlatban? Mennyire rontja az alacsony észlelhetőséget?
Ez azért már valóságosabb !

"Képernyőkép a J-20-at gyártó cég által kiadott videóról"


Fnz53ICacAEwDU1
Fnz53YbaQAE0_fL
 
 • Tetszik
Reactions: enzo

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
15 250
36 158
113
Akkor milyen forma kéne hogy legyen? Talán egy x szárnyú géppel meggyőznének a kínaiak téged? Vagy egy csészealj forma megfelelne?

Azt mondtad, hogy az F-15 meg a Szu-27 hasonló:
Most az f-15 és a szu-27 is megegyeznek MAJDNEM !

Most meg tök másról beszélsz. Az F-15 meg a Szu-27 max annyiban hasonlít, hogy repülőgép, mind kettő.
 

LMzek 2.0

Well-Known Member
2020. április 4.
5 632
10 761
113
 • Tetszik
Reactions: Roni