Élvezi, hogy beszélhet - mint ha mesemondás lenne, [ el is hiszi amit mond] tudja azt hogy elismerték -, szerintem most már úgy gondolja, hogy szabadon szárnyalhat. Valaki irányba igazíthatná , hogy nem tuti amit mondikál, írja le az általa megvizsgált tényeket! Még csak nem is tud összefüggően beszélni! Csapong mint a réti héja a nádak között!

Egy közeli rokonomnak volt osztálytársa. Mint kiderült, mindig utazott a családi (nagyapai) vonalra - amíg abból haszna származott. Az meg külön szép, hogy a rendszerváltás után milyen gyorsan kifordította a köpönyegét. A tárgyi tudása szerintem kétségtelen (volt sorozata valamelyik adón, azt néztem), de az interpretáció....Jaaa és a videónál megjegyzések ki vannak kapcsolva, már ez elmond valamit, húzzon el a dumával, leírva fentebb! Kelt mint fent, szabadon Fülig Jimmytől.
![]()
Úgy látom, hogy hasonlóan látod Te is.Egy közeli rokonomnak volt osztálytársa. Mint kiderült, mindig utazott a családi (nagyapai) vonalra - amíg abból haszna származott. Az meg külön szép, hogy a rendszerváltás után milyen gyorsan kifordította a köpönyegét. A tárgyi tudása szerintem kétségtelen (volt sorozata valamelyik adón, azt néztem), de az interpretáció....

Kis pontosítás: a harckocsi egy Pz IV ausf. J típus volt, a 106. "Feldherrnhalle" páncélosdandárból, P-47 vadászbombázók lőtték ki valahol Elzász-Lotaringiában.1944 szeptember. Pz IV J egy P-47 támadása után.
![]()
) két 8,8cm-es Panzergranate 39-ről.
88-as lőszer leírásának vége érdekes, úgy tudom a háború második felében már csak a britek használtak tömör APBC lövedéket, ők is kényszerből.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..