Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Én bezzeg soha, de soha sem találok semmit.Igy kell 2. vh-s orosz harckocsi talalni:
Én bezzeg soha, de soha sem találok semmit.
Pénzt egyáltalán
Ok, egyszer találtam a sufniban egy 20mm német légvédelmi gépágyú rakaszt + hüvelyt de ennyi.
Lehet rossz helyen keresgelsz.
Amerre mi lakunk eselyunk sincs barmi jot talalni. Az oroszoknal elkepeszto mit kerulnek elo.
Szülőfalumban a római kat. templom virágtartói légvédelmi 88-as hüvelyek, a szeszgyárat védték.
A határban lezuhant egy szovjet vadászgép, pilótát agyonverték, gépet a jónép szétlopta.
Mikor közeledett a szovjet kiengedték az alkoholt az árokba és begyújtották, állítólag 2 napig égett.
Meg amúgy is az Államé ami a földben van ugyebárIgen, de ezek nem nagy dolgok es talalatok. Meg nagyon regen, vagy 20 eve keresoztunk mivel a lakhelyunkhoz kozel volt a Konrad 1 es 2. sok dolgot talaltunk, de szinte semmi ertekest — karabely, pisztoly, panceltoro es egyeb loszerek nem voltak ertekek. Ami valoban ertekes lett volna sajnos olyan allapotu volt, hogy mar nem kepviselt erteket. Arra felenk a talaj nem kedvezett ezeknek a dolgoknak. Sajnos.
Meg amúgy is az Államé ami a földben van ugyebár
Nyilván. Csak fölösleges beszólás volt.Igy igaz, pontosan. Egyreszt huszonpar evesen ezzel annyira nem foglalkozik az ember, masreszt amiket talaltunk es nekunk ertek volt az az allamnak… gondolok itt dogcedulra, ovcsattra, kituntetesre, lanctalp darabokra… kb leszartak volna. Mi viszont baromira elveztuk a kutatomunkaval egyutt, ami ezzel jart.
Mondjuk ennyi idosen es esszel mar azert sok mindent a foldbe hagytam volna es nem asogatnam ki. Voltak igy utolag atgondolva keresek es barom dontesek.
Nyilván. Csak fölösleges beszólás volt.
Azért jó buli lehet, nekem sajnos kimaradt.
Johnny Johnson (RAF officer) - Wikipedia
en.wikipedia.org
Jó sokáig élt a 617-esek egykori századpkja.
Akkor johet ide egy mara mar ikonikus foto. Amerikai cigaretta es FN Browning Hi Power pisztoly…Bastogne
Egy érdekes motivuma a háború végi elkeseredett német tákolásnak, Panzer I B törzsére ráheggesztett Stuk40 némi lövegpajzsszerűséggel, háttérben az egyik berlini Flakturm.
Találtam egy szép grafikát róla:
Érdekes... mièrt van a háttèrben az amerikai jármü? Tud erröl valaki többet?Akkor johet ide egy mara mar ikonikus foto. Amerikai cigaretta es FN Browning Hi Power pisztoly…
Találtam egy szép grafikát róla:
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..