Igen. Én is most látok hasonlót először, szerintem zseniális.Ez valami álcázott kulacsbomba?
A mókásított lőszereket hogy lehet elkerülni a fel nem használásukon kívül?Aszthiszem Ausztrál (legalábbis náluk volt etelkonzervnek álcázott tnt prestest gyujtoval) de a szerelt tarak a ami napig népszerűek..
AK szabvány tárakról beszélünk ugye?Azt nem írom le hogy a teli tar szemolcset a feszülő rugo végett hogy tudod gyorsan és egyszerűen benyomni hogy a tartalpat kicsit eltohasd... de annyit elarulok hogy az akn van egy pont ahol ez könnyen gyorsan megoldható

Másodjára tette ki a blogajánlóba az index. Érdekes.Nincs topik, ahova igazán jó lenne, talán itt. Jó összefoglaló a legnagyobb változást hozó fegyverekről:
http://lemil.blog.hu/2016/09/05/50_fegyver_amely_tortenelmet_irt
Wittmann ez hallaná!Egy Wehrmacht páncélos összeállítás: (a zene nekem nem jön be)
Tudom, mert nagyapámék is énekelték. Viszont én inkább zúzós metált hallgatnék fülessel egy Tigris tetejénWittmann ez hallaná!
Páncélos ezredben szolgátam és a Hunyadi páncélosok után ezt dúdoltuk díszmenet közben a hetvenes évek közepén itt Magyarországon! Figyeld az ütemet!
Felénk csak a sapkagyűrés volt a divat, ha a szabályszegő magatartásokat nézzük 
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..