Erto olvasas, (masik topicban kezdodott) ne haragudj!! Ne kezdjuk elolrol!!
Blitzkrieg maga irta le, hogy mivel munkahelyrol irt, nem olvasta el rendesen amit irtam, felreertette, azt hittem lezarhatjuk.
Meg az altala egyetlen linkelt forras (wikipedia ROTFL) is 30% veszteseget ir a nemet pancelosokra ez elso honapban. De en sosem irtam, hogy csak az elso ket hetre-honapra vonatkozna az altalam irt egyharmad, ahogy mar tobbszor kifejtettem, hanem a teljes Lo-i harcokra (nem, nem az osszes fronton ahol Lo harcolt, hanem csak a Lo-i fronton, az 5 es fel ev alatt).
Az osszes fronton ahol Lo harcolt (Lo, Olaszo, Fro, Anglia,...) arrol azt irtam, hogy joval tobbet tett No ellen mint a "nagyhatalom" Fro.
Aki olyan ostoba (mint Napoleon vagy Hitler) hogy azt hiszi a fovaros eleste azt jelenti hogy gyozott, es vege a harcnak, az magara vessen.
Ha valaki annyi tudassal rendelkezik mint ami a szocializmusban raragadt, majd ezt wikipedia-segitsegevel "bovitette" arrol nyilvan nem o tehet, de legalabb olvasna el rendesen amit irunk, meg pontokba is szedtem.
Azon kivul ne haragudj, de (volt) katonakent tudhatnad, hogy a sebesult is vesztesegnek szamit, meg nagyobb problema is mint a halott, hiszen az eroforrast von el, mig a halott mar nem. Es egy hadosztaly nem akkor tekintett megsemmisitettnek amikor minden egyes tagja meghal hanem (orszagfuggo, de kb.) 50% -nal.
Nem neked mondom szemelyesen, de ha valaki megegyszer wikipediarol idez altudomanyos hulyesegeket, azt ignorra teszem.