Úgy értem a haderőn belül ez a hirtelen jött szakmaiság milyen irányból érkezett.A környező országok, és úgy általában a geopolitikai változások miatt változik a biztonsági környezetünk, bármennyire hihetetlen nem csak hülyék vannak az itt csak " vízfejnek" hívott helyen, s van akit azért fizetnek hogy ezt lekövesse, s a lehetőségekhez képest válaszoljon rá. Eddig a fű se nőtt, minden mindegy volt, most azért én már látok apró jeleket hogy változás van, egy kis mi 8 itt, egy kis mihu ott, lesz rá ez az, bombazár gripenen, lehet röhögni a buszokon de szükség van rájuk jelenleg jobban mint bármi másra, mert most a határ dominál s nem az összfegyvernemi hadviselés, de ahogy írtam még ott is jól jöhetnek mint sebesültszállító, vagy mobil vezetési pont. Az irány jó. Természetesen mi MÉG nem annyira erőn felül toljuk mint a lengyelek, románok, ezért lehet fanyalogni, csak kiváncsi leszek a román állampogár mennyire örül majd hogy erre költik az adóját hogy legyen pl. 48 db f16 rendszerben náluk, Atacms és hasonlók. Nálunk ebből iskolák óvodák renoválódtak, utak és igen, stadionok meg kisvasutak is épültek, de még mindig mi jártunk jobban azt gondolom. Ez ha változno fog, össztársadalmilag nem lesz jó. Csak akarat kérdése, és mi is tudunk így fegyverkezni, csak akkor azt megérzi majd mindenki aki ide ír, és ide is adózik, meg itt is él.
Kérlek jelöld be ezen a térképen: