Olvasd el a Lánglovagok oldalán a Currus által létrehozott Rába tűzoltóautókról a leírt véleményt és hozzá a kommenteket.... Lehet hogy innen is van az előítélet? Tapasztal
Tudom a részleteket, jobban mint ezen a fórumon bárki ebben biztos vagyok. A lánglovagokból sokszor a sértettség beszél, azok a tűzoltófecskendők pedig nem tökéletesek, gyermekbetegségekkel küzdenek, de egyébként jók. Az állomány jó része nem szereti a változást, fosik tőle hogy mivel ez már naplózza a kezelői hibákat kiderül ha bénáztak/nem rendesen tartanak karban valamit, a GPS látja hogy esetleg nem vissza jönnek egyből a lehető legrövidebb úton a riasztásból a helyükre, hanem megállnak fagyizni, és úgy általában van köztük bőven aki mindent köpköd ész nélkül. Sajnos tudom hogy miről beszélek, s az is tény hogy minden tiszteletem az övék, elég sok emberen kifog már egy alap érintő képernyő használat, mert számítástechnikai analfabéták. Aki értelmes, és nem fosik attól hogy meg kell tanulni valami új technikát kezelni, az jellemzően elégedett a Rába R-16 al.