Engem az is érdekelne, hogy miért volt erre szükség; mivel bővült így a hatáskörük, felelősségük; egyáltalán... ez miért hírértékű?Így mennyivel keresnek többet?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Engem az is érdekelne, hogy miért volt erre szükség; mivel bővült így a hatáskörük, felelősségük; egyáltalán... ez miért hírértékű?Így mennyivel keresnek többet?
Mind ezt mondjuk aki benne van a cégben.Dudi szinte szó szerint ugyanezt mondta, ha jól emlékszem.
-Mivel nagy felújítást végeztek rajtuk. elvileg mindenre kiterjedőt, gondolom ha lejár az üzemidejük akkor még egy kisebb toldozgatással,foltozgatással még 2-3 évig kitolják az üzemidejüket. Tindalos kérek egy megerősítést ez ügybenIgen, azt elfelejtettem odaírni, hogy mindez persze csak akkor jó választás nekünk, ha 5-8 éven belül tényleg megjön a 30 új helikopter. Én bízom benne, hogy megveszik az újjakat, hisz felújítás ide vagy oda, ezeket nem fogjuk tudni használni örökké (mennyi ideig röptethető még az újítás után?). Valamit mindenképp kell venni helyettük.
Ha már a saját hülyeségük árán nyugdíjba nem tudják őket elzavarni.A patria mióta hatja meg amerikát ?
Csillagok csillagok szépen ragyogjatok.
http://www.honvedelem.hu/cikk/65962_tabornokokat_nevezett_ki_a_koztarsasagi_elnok
Igaz, Stryker legyen akkor.A patria mióta hatja meg amerikát ?
http://www.honvedelem.hu/cikk/65962_tabornokokat_nevezett_ki_a_koztarsasagi_elnok
Hát inkább a patria, ha válaszhatokIgaz, Stryker legyen akkor.
Meg kell hatni Trumpot.Hát inkább a patria, ha válaszhatok
-Mivel nagy felújítást végeztek rajtuk. elvileg mindenre kiterjedőt, gondolom ha lejár az üzemidejük akkor még egy kisebb toldozgatással,foltozgatással még 2-3 évig kitolják az üzemidejüket. Tindalos kérek egy megerősítést ez ügyben ...
Kb annyiért újítják fel amennyiért Rábát is kapni. Valami kb 80 millió rémlik még tavaszról/db.És olcsóbb a megbízható elnyűhetetlen uralokat felújítani, mint 120 millióért venni egy tartályos rábát.
Mit is?
Legyél továbbra is optimista, ha lesz üzemeltetésben újra sok meló, nem kell a határra járjál, mert máshol lesz szükség a speciális tudásodra, ami nincs sok embernek.Mikor lesz még az... Tudod ennél a cégnél az a biztos ami már megtörtént. Belőlem is csak az optimizmus beszél (15 évnyi tapasztalat ellenére...)
Sok a pletyka/találgatás még mindig (pl szürke camo,további mókuskák érkezése stb...)
Ami most (újra?) gond az a létszámhiány! Eleget járok/jártam a határra nem akarok még az ország túlfelére járni üzemeltetni is!
Van egy dandár BP-n?A patria mióta hatja meg amerikát ?
Mondjuk én a színtől függetlenül nem értem minek újrafényezni a maradék 5-7 évre egy felújított helit. Minek? Utána már végképp kuka. Nem mindegy milyen színe van erre az utolsó pár évre?Mikor lesz még az... Tudod ennél a cégnél az a biztos ami már megtörtént. Belőlem is csak az optimizmus beszél (15 évnyi tapasztalat ellenére...)
Sok a pletyka/találgatás még mindig (pl szürke camo,további mókuskák érkezése stb...)
Ami most (újra?) gond az a létszámhiány! Eleget járok/jártam a határra nem akarok még az ország túlfelére járni üzemeltetni is!
Ja, Szentendre, díszőrök, koronaőrök, + a logisztikai központ állománya egybe van.Van egy dandár BP-n?
Ha jól emlékszem, te vitatkoztál Molnival arról, mire megy el a HM-nél a pénz és miért nem marad elég fejlesztésre.