Ne haragudj a hülyért , lehet túlzásba estem, csak nem látni a stratégiát a jelenlegi kormány teteiben.
Ez az első kormány miota az eszemet tudom aki végre sakkozik.
Jó stratégiával az ország érdekében és a saját érdekükben megváltoztaták a választási törvényeket, hogy a gyöztes stabilan kormányozhason.
Jó stratégiával gyakorlatilag az ellenzék csak papíron létezik, de kell is , tehát az is okos hogy nem rakja őket 0 ra.
Választási törvény egyik nagy taktikai huzzása , hogy előtte kell bejelenteni a hogy kivel akarsz koalicióra lépni , nincs sunyiság hogy Libeláris vagyok és a végén juppé szocikkal,.
Ha ez nem stratégia akkor mi ?
Választások biztositva
Gazdaság biztositva
Ez a 2 alapja, Mátyás Király is így csinálta, elöször leszámolt a belső ellenségekkel , megreformálta az adózást ( Mátyás király idején a legmagasabbak voltak az adók)
Ezután jön hogy ez mind jó helyre menjen is. Na ez elég komplex , erre nincs egy kézikönyv.
1000 helyre lehet költeni és lehet teljesen jó szándékból rosszul elkölteni és hasznosan is.
Persze nem hibátlan a vezetés , meg a saját holdudvarát erősiti ( ami megjegyzem tök ésszerü) .
Mert a belső ellenségeknek már nincs annyi lovéjuk minden a FIDESZEsenek, mert 8 éve koplalnak.
Na de nem csak belső ellenség van és Ők Dollárba játszanak.
Minél többe kerül itt megbontani a hatalmat , annál kevésbé van külföldnek kedve, mert annyit lehet nem érünk.
Ajánlom neked ezt a videot IMF gazdasági bérgyilkosEbben mondja el a 3 lépcsőt.
És Orbánék nagyon jól tudják, hogy ellenük a 3. lépcsőt nem használhatják, ezért nem fejleszteki annyira hadsereget.
1. Megvesztegetni az Aktuális Kormányt 2. Titkosszolgálati módszerekkel kiiktatni vezetőt 3. Hadsereg beküldése
Ugye bár az MSZP időszakában az 1. lépcső müködött a szocik kiárulták az országot.
Itt nem müxik , ezért marad a 2. lépcső
Amit tudtak , ezért hozták létre a TEK-et , TIBEKET, erősitik a Készenléti rendőrséget.
Ezért is ezek független szervezetek és ellenőriznek mindenkit.
Kadaffi itt rontotta el, jó rendszerre volt , de sok ideje volt fent , nem változtatott, ki ismerték a gyengeségeit.
Zsoldos serege volt , aki egy NATO val nem fog harcolni, ha lett volna még mellé egy elit fanatista hadereje.
Sokkal nehezebb dolguk lett volna.
Ezért kell változtatgani a vezetőket időként , mert megkörnyékezik vagy megzsarolják idővel.
De ha jön egy új kezdödik minden előlről.
Ez sakk játszma legösszetetebb játék.
Kapcsolódva ahhoz, hogy a szocik le vannak nullázva, és a Fidesz lerombolta a médiamonopóliumukat, érdekes, hogy az amerikaiak 200 millió ft-ból akarnak építeni itt új ellenzéki médiát úgy, hogy ezt a tevékenységet otthon ők külföldi ügynöki tevékenységként határozzák meg. De amit lehet Jupiternek...
Kadaffi, oké, hogy diktátor volt, de az embereknek tömve volt a zsebük meg a hasuk is, érdemes utána nézni, milyen jóléti állam volt ott. Szeretnék én olyan diktatúrában élni, mint amit a csőcselék egy kis szabadság meg demokrácia nevű lózungért lerombolt NATO gépek segítségével. Kadaffi szerintem simán nem hitte azt, hogy ilyen előfordulhat ott.