Lenyegeben egyetertek. UK az 51-ik allam. En termeszetesen nem szamolok a Fro atommal, mivel atomot itt senki sem vet be, meg minimalis mennyiseg is van neki, arra jo, hogy Fro-t csak nem konvencinalis haboruban fogjak igy megtamadni, hagyomanyos modon nem, de NATO szempontbol tok mindegy hogy van-e nekik.-Abban egyetértek veled, hogy UK így is úgy is USA szövetséges lenne NATO ide vagy oda. De azért jegyeztem meg, mert UK is, meg Franciaország is egyértelműen erősebb Törökországnál jelenleg. Így Törökország reálisan nézve 4. a NATO-n belül. De a szőrszálhasogatáson kívül ez igazán mindegy, a geopolitika jobban beleszól a dolgokba.
-Szerintem amíg a rohadt lassú EU bürokrácia megszavazza, hogy eldönthessék, hogy megtervezhessék-e az EU hadsereget, és ezt el is kezdik kiépíteni (bármennyire laza vagy szoros értelemben), addig a NATO élni fog, ha Európán múlik. És ha a jelenlegi kormány marad hatalmon, akkor Magyarország NATO tag marad mindenképp.
-Ha szét is esik a NATO remélem nem itt borul a billi. Jó lenne, ha most az egyszer mások szívnának egy nagyobb háború miatt.
Azt en se mondtam, hogy gyorsan fog a NATO megszunni, de megfog szerintem ezert keszitik az EUs szovetseget. Egyszeruen USA es EU(Frankfurt -euro) ellenfelek lettek gazdasagi teren es a penz eleg nagy mozgatorugo, hogy ne lehessenek egy szov. rendszerben.