Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nagy mennyiségben, több százas nagyságrendben összesen, szereztünk be nehéz fegyverzetet. Néhány év alatt a Gvozgyikákat, BMP-1, T-72, Akacia, Mi-24, stb. Lehetne még folytatni, csak a legjelentősebbeket említettem.
Arra ne számíts.A szerb fegyverek megjelenésére fogok számítani.
Arra ne számíts.
Nyugati használtra igen.
Csak néhányan gondolják, akik elfelejtették, hogy mit műveltek 20 éve. Még a kutyát sem vennék tőlük, nemhogy fegyvert.Miert gondolja mindenki, hogy ennyire joban vagyunk a szerbekkel?
Nem tudom ki hogy lenne vele. De egy olyan patriot rendszert mint amit rá sóznak a a románokra a gaz oroszok ellen címszó alatt. Egy olyan Patriot rakéta rendszert amelynek a hatásfoka megkérdőjelezhető. (na végre leírtam)
Mert a román beszerzés mármint a Patriot ennyit ér.
A HTKA összefoglaló idevágó részét kérlek olvasd el. A HMZ-ről szóló fejezetet, a rakéta vezérlés és pálya, illetve a Patriot bemutatását. Eztuán illene rájönni, hogy mekkora szamárságot mondtál...Nem tudom ki hogy lenne vele. De egy olyan patriot rendszert mint amit rá sóznak a a románokra a gaz oroszok ellen címszó alatt. Egy olyan Patriot rakéta rendszert amelynek a hatásfoka megkérdőjelezhető. (na végre leírtam).
Most őszintén!A BTR-ek a végüket járják,még is miből gondoljátok,hogy a tartalékosok majd fogják tudni üzemeltetni őket?Vagy roncsokat akartok rájuk sózni?
Sajnos a cikkben nincs link, csak annyi hogy a Honvédelem.hu-n van az anyag.
Ha rákattintasz a képre, ami a Honvédelem.hu-n van, letöltöd, akkor olvashatsz a semmiről! Semmi konkrétum nincsen benne, amiről eddig ne hallottunk volna. Csak reklám.Sajnos a cikkben nincs link, csak annyi hogy a Honvédelem.hu-n van az anyag.
Én nem találom...
Ha valaki megtalálja. kérem tegyen be egy linket.
Köszönjük.
A Honvédelem.hu-n jó sok kép van ám...Ha rákattintasz a képre, ami a Honvédelem.hu-n van, letöltöd, akkor olvashatsz a semmiről! Semmi konkrétum nincsen benne, amiről eddig ne hallottunk volna. Csak reklám.
Az oroszok átszámítva 90 milliárd forint/üteg körül akarták adni Kínának az Sz-400-at vagy két éve. Annyira azért nem kedvező a Patriot árfekvése.Hét légvédelmi üteg ~4 milliárd dollárért
Amire az van írva, Zrínyi 2026 A HAZA VÉDELMÉBEN. A friss hírek alatt.A Honvédelem.hu-n jó sok kép van ám...
Melyikre kell kattintani?
Az oroszok átszámítva 90 milliárd forint/üteg körül akarták adni Kínának az Sz-400-at vagy két éve. Annyira azért nem kedvező a Patriot árfekvése.
Kb 5 percig szenved vele a gépem. De semmi nem lehet megnyitni. A honvédelem.hu rol se engedi. Lehet nálam van a hiba. (pdf et használok szöveg-szerkesztésre)Azt hiszem megvan..
http://www.honvedelem.hu/files/Zrinyi2026_190×190_7.pdf