Még missziókba is vittek abból a szarból...
Én a karácsonyi vásárokban járőrözőkön is láttam ilyet. (Ha nem néztem be valamit.)
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Még missziókba is vittek abból a szarból...
Talán európa legnagyobb víz készletével rendelkezünk!
Háát én meg azt nem értem mit nem értesz. Úgy értem hogy egy olyan helyzetben pl mint mondjuk Donyeck, kiviszi az első vonalba az erősítést, vagy váltást. Az útvonal adott, van pár változata de adott. Az útvonalat "fedezi" egy másik egység míg kiér a rendeltetési helyére. Csak végig ellenőrzik nincs -e telepítve tegnap óta IED, vagy a túlsó oldalról a háztetőn,dombon, megfigyelők, páncéltörősők, sznájperek. A kritikus pontokon a saját tüzérség akár ködgránátot is lőhet így takarva a célponttá váló btr-t.Hogy is van ez a dolog a lövészek szállításával mert nem igazán értem mire gondolsz.
Háát én meg azt nem értem mit nem értesz. Úgy értem hogy egy olyan helyzetben pl mint mondjuk Donyeck, kiviszi az első vonalba az erősítést, vagy váltást. Az útvonal adott, van pár változata de adott. Az útvonalat "fedezi" egy másik egység míg kiér a rendeltetési helyére. Csak végig ellenőrzik nincs -e telepítve tegnap óta IED, vagy a túlsó oldalról a háztetőn,dombon, megfigyelők, páncéltörősők, sznájperek. A kritikus pontokon a saját tüzérség akár ködgránátot is lőhet így takarva a célponttá váló btr-t.
Valami ilyesmi nagy vonalakban az adott példához.
Vagy nálunk az a doktrína hogy beszálltok a btr-be aztán uccu neki frontális roham az ellen ellen aki valahol a bokorban lapul és valahol félúton kiszálltok lőalaknak a nyílt prérin ha még nem olvadtatok eggyé a btr-el?
Háát én meg azt nem értem mit nem értesz. Úgy értem hogy egy olyan helyzetben pl mint mondjuk Donyeck, kiviszi az első vonalba az erősítést, vagy váltást. Az útvonal adott, van pár változata de adott. Az útvonalat "fedezi" egy másik egység míg kiér a rendeltetési helyére. Csak végig ellenőrzik nincs -e telepítve tegnap óta IED, vagy a túlsó oldalról a háztetőn,dombon, megfigyelők, páncéltörősők, sznájperek. A kritikus pontokon a saját tüzérség akár ködgránátot is lőhet így takarva a célponttá váló btr-t.
Valami ilyesmi nagy vonalakban az adott példához.
Vagy nálunk az a doktrína hogy beszálltok a btr-be aztán uccu neki frontális roham az ellen ellen aki valahol a bokorban lapul és valahol félúton kiszálltok lőalaknak a nyílt prérin ha még nem olvadtatok eggyé a btr-el?
Ami urban legend. Mások vize folyik be a jelenlegi határok közé.
Bizony. Túl gyakran hallom ezt az UL-t.Ami urban legend. Mások vize folyik be a jelenlegi határok közé.
Esik néha az eső is.Befolyik 100%. Kifolyik 107 %....
Erről ennyit.
Ezért kéne leellenőrizni az útvonalat.Na emiatt is jó a Komondor szállításra...
Még jóhogy! De amúgy mivel csinálná ezt meg a Honvédség pl? Mondjuk 150-200 btr napi mozgásánál? Van erre elég kapacitás? Kötve hiszem, van egy tucat UAV, 6 ágyú, ilyenek...De amit leírtál azt akkor is megcsinálnák ha Pumák lennének.
Még jóhogy! De amúgy mivel csinálná ezt meg a Honvédség pl? Mondjuk 150-200 btr napi mozgásánál? Van erre elég kapacitás? Kötve hiszem, van egy tucat UAV, 6 ágyú, ilyenek...
Szo-szo... elméletileg meg gyakorlaton, élesben meg még nem próbálták.A alegységek képesek ön biztosításra.Egy lövész század képes önerőből biztosított menetet végrehajtani.
Gyakorlatilag is.Szo-szo... elméletileg meg gyakorlaton, élesben meg még nem próbálták.
Tekintve,hogy nem mi szervizeljük őket odakint így semmit nem bonyolít...
Csak mondj egy peldat arra, hogy magyar ember barmire azt mondta, hogy fasza, amit nem o csinalt. Es kiderul, hogy ki el alomvilagban es ki latja a realitast.
(Nem kotekves, tenyleg szeretnem, ha tudnal par peldat mondani)
Akinek esze van az nem használja Ifv-nek. Legalábbis rajtunk kívül. A fegyver egy dolog, ha tegyük fel felrakom egy qvadra azt a 30mm-est, (ami fizikailag lehetetlen de képletesen értem) akkor az a qvad már IFV lesz?