Carl Gustaf páncéltörő fegyvereket is vásárol a Honvédség
Komám, Internet Explorert használsz?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Carl Gustaf páncéltörő fegyvereket is vásárol a Honvédség
Egy hsn löveg, csak mobilabb mint az szpg9, meg modernebb, meg....Ez nem is fölötte robban?
Valóban mert tényleg nem gránátvetőEgy hsn löveg, csak mobilabb mint az szpg9, meg modernebb, meg....
Ez ugyebár a nyugatról átvett krónikák koppintása.Attila nagyfejedelem. A hunoké természetesen. Azt pedig, hogy mennyire része a magyar szuverenitás megalapozásának Attila a történelmi hagyományunkban már a névtelen is jól körülrajzolta!
Alapvetően logikus amit írsz. De pl. Svájcban valahogy ezt megoldják.A cég termelni akar,olyan ember kell neki akivel tud tervezni.Olyan ember nem jó neki akit tavasszal meg ősszel elrángatnak árvízre ha éppen van,az ilyen emberrel nem lehet tervezni és ezt a tervezhetetlenséget nem lehet kompenzálni semmivel.A cég termelni akar,az a jó neki ha termelhet.Akompenzáció és a termelés köz nincs az a barom cégvezető aki a kompenzációt választaná mert hossszútávon csődbeviszi a cége.
Egyébként aki sürgős ászervezést szorgalmaz ÖHP szinten az meg fogja kapni.
1. A cseh teszteken magasan a puma lett az elsőCsak egy laikus kérdés. Szép az a Puma meg biztos okos is csak 9 millió euró körül van Ennyiért talán már 7-es Leót is adnak. Lynx árát nem találtam de CV90-ből, Ascod-ból talán még kétszer annyira is futná. Mi az a hozzáadott érték amit a Puma tud?
Elrettentés szempontjából is gondolom nem mindegy hogy egy országnak van 150 vagy mondjuk 300 IFV-je.
Csak egy laikus kérdés. Szép az a Puma meg biztos okos is csak 9 millió euró körül van Ennyiért talán már 7-es Leót is adnak. Lynx árát nem találtam de CV90-ből, Ascod-ból talán még kétszer annyira is futná. Mi az a hozzáadott érték amit a Puma tud?
Elrettentés szempontjából is gondolom nem mindegy hogy egy országnak van 150 vagy mondjuk 300 IFV-je.
https://dehir.hu/debrecen/ujparancsnoka-lesz-a-debreceni-dandarnak/2019/01/05/Új parancsnok lesz az 5-ös dandárnak.Ne kérjetek linket mert valami fészbukos csoportban osztotta meg valaki a linket én meg nem tudom melyik csoport volt.Sorry.
Igen ez az,köszönöm.
Szerintem a puma fegyverzete nem túl erős, inkább közepesnek mondanám, de hosszabb távon nem lesz elég.
Az oroszokról példát véve jó lenne egy 57 mm-es Bofors löveget rátenni. Egy lánctalpastól ez elvárható lenne.
A BAE kifejlesztett egy olyan lőszert hozzá, amely korlátozottan képes irányváltásra is.