T
Törölt tag 008
Guest
Inkább egy repülőgép hordozót. Elég lesz, ha azzal a 400 TR-85/580-al vagy mivel átjönnek.... Leo2-ből is legalább 85 A6 ot nekik!....
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Inkább egy repülőgép hordozót. Elég lesz, ha azzal a 400 TR-85/580-al vagy mivel átjönnek.... Leo2-ből is legalább 85 A6 ot nekik!....
Óhhh, még hitelből simán lehet!
Szurkolok nekik hogy az IMF lásson bennük nagy jövőt, menjenek csak azok a román fregattok, meg patriotból is szerintem minimum a legjobbal szabad csak beérjék, Leo2-ből is legalább 85 A6 ot nekik!
Majd ha nem lesz kaja náluk, átveszünk mindent 20%-on.
Azt nem akarom tőlük megvenni még bablevesért sem. Egy széthulló csődben lévő ország nem a szomszédaira veszélyes, hanem a saját társadalmára.Inkább egy repülőgép hordozót. Elég lesz, ha azzal a 400 TR-85/580-al vagy mivel átjönnek.
Nem is kell. Majd megkapja a NovoroszNavy.Azt nem akarom tőlük megvenni még bablevesért sem. ....
Ja ja, legyen így, fregattunk még úgyse volt soha!!Óhhh, még hitelből simán lehet!
Szurkolok nekik hogy az IMF lásson bennük nagy jövőt, menjenek csak azok a román fregattok, meg patriotból is szerintem minimum a legjobbal szabad csak beérjék, Leo2-ből is legalább 85 A6 ot nekik!
Majd ha nem lesz kaja náluk, átveszünk mindent 20%-on.
Na hogy is van a csak az agyamba letezik dolog
/egyebkent a harccsoport felallasa mar jo ideje nyilvanos /mert miert is ne lenne az./ez is annak a resze./ orulok neki.
Pali jóvoltából már a csehek is tudják hogy F-35-on gondolkodik a vezetés
"Magyar hadsereg merre ballagsz" topic
http://www.palba.cz/viewtopic.php?f=307&t=7908&start=120
A kedvencem, ezen nagyot kacagtam, jófej srác:
"Tak to je i na mě už moc ,to jsou ale ,,fukoty,,. Buďto našli ropu někde za Balatonem nebo zdražila paprika."
Kb.: "Ez már nekem sok. Vagy olajat találtak valahol a Balatonnál, vagy fel ment a paprika ára."
Egyébként tényleg találtunk, csak nem a Balatonnál, hanem Szolnok környékén. A napokban olvastam.A kedvencem, ezen nagyot kacagtam, jófej srác:
"Tak to je i na mě už moc ,to jsou ale ,,fukoty,,. Buďto našli ropu někde za Balatonem nebo zdražila paprika."
Kb.: "Ez már nekem sok. Vagy olajat találtak valahol a Balatonnál, vagy fel ment a paprika ára."
Az amcsik meg ne tudják.Egyébként tényleg találtunk, csak nem a Balatonnál, hanem Szolnok környékén. A napokban olvastam.
Körkörös védelem "stratégiáját" újra elővesszük?Nem kell ezt túlgondolni. Orbán csak kimondta, ami nyilvánvaló.
A minden irányban meg kell tudni magunkat védeni az nem a semlegesesdit jelenti, hanem azt, hogy NATO tagok közötti háborúban a NATO hátradől és figyel. És amíg nem egy szomszédos államban kormányzati szintű politikusok utalnak ilyen szcenáriókra, talán nekünk sem kell szemlesütve szemérmeskedni a sarokban.
"Az Egyesült Államokkal kötött másik, a közép-hatótávolságú légvédelmi rendszerről szóló megállapodást Orbán Viktor azzal indokolta, hogy minden országnak szüksége van arra, hogy területének stratégiai pontjait megvédje, és a levegőből fenyegető katonai veszélyeket képes legyen elhárítani.Magyarországnak ez a képessége elavult. Jelezte továbbá, hogy még nem tartunk ott, hogy konkrét fegyvervásárlásról beszéljünk, egyelőre arról volt szó, hogy Magyarországnak szüksége van egy ilyen közép-hatótávolságú légvédelmi rendszerre."
Ez alapján lehet ez nég bármi
Nem, konkrét ajánlattal jö(he)ttek, amit a bizottság rövidesen megtárgyal.Akkor csak hirtelen beigérték hogy vesznek valamit? (az amerikaiaknak volt varatlan)
tuti egyből jönne egy kis import demokráciaAz amcsik meg ne tudják.