Hatha ez ilyen egyszerű lenne.
Egyébkent meg ezek a fránya pesti emberek.
egyiknek sincs erre ekkora kapacitásaSzerintem nem csak Kecskemetre lesznek atiranyitva a faados tarsasagok. Debrecenbol, Kecskemetrol van vonat Budapestre, csak az allomasra kell kivinni az embereket. Vagy valaki buszos vallalkozast indit
hát igen, a hajtóművek csak hangosabbak voltak de ezt a dolgot én inkább csak nyomásgyakorlásnak tudom be , igaz nem értem még hogy miért , elvégre is fejlesztik a repteret és meg is van az eredménye , ugyanakkor hozzá kell tenni hogy ez a reptéresdi egy hangya méretű dolog amiről mint elefánt beszélnek, így nagy fejlesztés meg úgy hatalmas forgalombővülés de azt már nem teszik hozzá hogy a bécsi reptér dupla ennyi embert kezelt , mondják itt a hatalmas fejlesztéseket aztán a legnagyobb dolog ami történt 10 éve az a Pier B építése volt és csókolom , tehát ez a reptér olyan mint a politika, sok kis szar dolgot állítanak be akkora dolognak mintha embert küldtünk volna a Marsra egy ladával , pontosan ezért nem szeretem ezt a témát , minden ami ehhez köthető SEMMI EGYÉB mint politikai játék , Tarlós mond sok dolgot ,most épp ez az agymenése van , fogjátok már fel hogy SE a cargo se a fapadosok nem fognak elmenni Ferihegyről , a cargo azért nem mert most épül a cargo city , illetve sok sok milliárdos befektetések valósultak meg , nyilván majd pont most mennének el hogy ezek elkészültek nem? A fapadosokat meg azért nem engedik el mert akkor az utasszám hamar megfeleződne, a MALÉV csőd óta a fapadosok adják a reptér forgalmának jó 35-40%-át és ez még egy feljavított szám , közvetlen a MALÉV leállás után láttam olyan statisztikát is hogy a reptér forgalmának 77%-át adták a fapadosok , szóval elég lesz a sok hülyeségből meg az új reptér ötletéről , NEM FOG megtörténni legyen már elég , elmondhatjuk 100szor is hogy mi a baj meg mik a lehetséges helyek, felesleges , nincs ilyen baj a reptérrelNem, hanem mert alakossági tiltakozást valamiért éppen csak most hallották meg, pedig 20 éve is ugyanilyen hangosak voltak a sugárhajtóművek
Lásd még: parkolóház építési engedélyének visszavonása - miután már elkezdték építeni! -, reptéri vasút megépítésének látványos elszabotálása. Mert senki ne mondja nekem, hogy nem lenne még ott, ha nagyon akarnák!
amúgy meg nekem érthetetlen pl , aki oda költözik az tudja jól hogy egy kicseszett reptér van a közelében , akinek ezzel baja van az nem költözik oda, laktam én is 700 méterre a pályától, érdekes szerintem nem volt annyira para , mikor elment mondjuk egy 747-es akkor ugyan remegett a citrom a teámban de hát na, az lenne a fura ha egy akkora dögnél nem remegne, szó ami szó , engedjük a reptér dolgot
Nem tudom, én nem igazán szívlelem amúgy se az 5.56-ost , igaz a 6.8-ast se , sosem értettem mi volt a baj a 7.62-vel , az hogy NATO standard lesz kétlem , max úgy mint a nATO standard dandár struktúraEzek vajon tudják-e, hogy időközben az amerikai hadsereg a 6,8 űrméter mellett döntött???
És ez lesz az új NATO sztenderd is nagy valószínűséggel???
https://www.popularmechanics.com/military/weapons/a23654011/army-68-calliber-bullet-replace-556/