Akkor törzsüteges voltam, nem lőttem én más semmivel.Ott mással kellett tudni jól lőni![]()

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Akkor törzsüteges voltam, nem lőttem én más semmivel.Ott mással kellett tudni jól lőni![]()
Akkor törzsüteges voltam, nem lőttem én más semmivel.![]()
Én előfelvételis voltam egy félig feltöltött második (vagy harmadik) lépcsős alakulatnál, te elsőlépcsős voltál. Azért örülök, hogy volt ahol komolyan vették a honvédséget. Ha már csinálunk valamit, csináljuk rendesen. Amikor visszarántottak, akkor kellett még lövöldöznöm, csak akkor már pisztollyal is.Egy lövész Szombathelyen, a 80-as években, 1000 lőszert is ellőhetett élesből, másfél év alatt. Én, úgy saccolom, már írtam itt, kb., 1500 lőszert lőhettem el, rpk beosztásban. Folymatos volt a lőkiképzés, lövészet, harcászat, gyakorlatok, hegyikiképzés, stb. Nem volt üresjárat ott, szinte semmire nem volt idő. Lőszer dögivel volt, mindeből. Egyik lövészeten, az 5. szd. pk. Kokas hdgy.., nem volt elégedett az irányzókkal. Engedélyt kért du, a lövészet folytatására. Urbán Lajos volt akkor ott a dandár pk. Úgy emlékezem, ő adott engedélyt, hogy hozzanak még egy Ural teherautó PG-15 V gránátot, hogy a szdpk., folytathassa az irányzók lövetését, egészen estig.
Milyen kreatívak.
Érdekes választás a részükről!
Én előfelvételis voltam egy félig feltöltött második (vagy harmadik) lépcsős alakulatnál, te elsőlépcsős voltál. Azért örülök, hogy volt ahol komolyan vették a honvédséget. Ha már csinálunk valamit, csináljuk rendesen. Amikor visszarántottak, akkor kellett még lövöldöznöm, csak akkor már pisztollyal is.
Vajon ez a gyakorlatban mit jelent majd?
Milyen kreatívak.
Én jobban örülök a Cz-nek
Ezt a karabélyt 2014 óta pedzegetik náluk.Én is! Habár biztos voltam benne hogy amerikait vesznek majd!
https://hirtv.hu/ahirtvhirei/mar-a-kozeljovoben-magyarorszagra-latogathat-donald-trump-2478653
Lassan jöhet az újabb bejelentés?
Szárazföldi haderő mi? Ez eléggé puma gyanús.
Én már alig várom,...telnek a napok, és már olyan régen vettünk valamit...https://hirtv.hu/ahirtvhirei/mar-a-kozeljovoben-magyarorszagra-latogathat-donald-trump-2478653
Lassan jöhet az újabb bejelentés?
Először alá kell írni a DCA-t.
Másrészről meg kik legyenek legfőbb szövetségeseink ha nem a németek meg az amerikaiak?
Briteket, franciákat, olaszokat inkább hagyjuk...
Persze, nincs is semmi baj ezzel. Örülök a hírnek.
Amerikával jobb jóban lenni.
Vajon ez a gyakorlatban mit jelent majd?
....
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..