Értem. És ezért lenne kiképezve rá a rajból 3 ember. Ha mind a 3 ember meghal, akkor nagy valószínüséggel a raj több mint 50%-a már nem él. De ne felejtsük, hogy a rajnak nem csak az RPG/CG04 lenne a páncéltörő képessége, mert a tornyon ott a Striker.... De ha több mint 50% a veszteség, akkor azt a rajt már erősen le kell váltani. A váltásban meg megint lennie kell minimum 3 embernek aki képzett RPG-s.
Nincs ilyen,hogy a rajból 3 ember!Mindenkinek készségszinten tudnia kell kezelni az egyéni és az alegység fegyvereit.Ez olyan ökölszabály mint a KRESZ-ben a rendőri jelzések.
Értem, és amikor a rpk kiosztja a tűzszakaszokat a géppuskásnak ad egyet az AKhoz is? De most komolyan kit érdekel az a fegyver, amelyiket nem vesznek fel? Ezért írtam, hogy mindenkit kiképeznek rá, de amikor kiszállsz a járműből, akkor már minek a géppuska mellé a karabély. Meg gondolom viszed hozzá a szabvány 3 plusz tárat is....
Nem.A géppuskára osztja ki a szektort.A gépkarabélyát csak akkor használja(ott van nála mint ahogy a TGY-nél is van a géppuskásnak gépkarabélya)ha a géppuska működésképtelenné vált a vagy olyan közel van az ellenség,hogy nincs idő az akadály elhárítására /újratöltésre azaz végszükség esetén.