Pár évvel ezelőtt rendeltünk 60 darab mágnesesen záródó dobozt az államokból. Semmi extra, annyi, hogy csak egy speciális mágneskulcsot a megfelelő helyre érintve nyílnak. Nagyából egy faék bonyolultságával vetekszik. Igényes csillagos, sávos dobozokban jöttek, látszott, hogy dolgoztak vele. Na most jön a lényeg. A 60 darabból 6 darabot soha nem tudtunk kinyitni. A szállítmány 10 százaléka hibás volt. Tehát akkor én is kijelenthetem, hogy van tapasztalatom az amerikai termékekkel, és szarok. Tőlük soha semmit. Sajnos náluk még az étel sem játszik mert abban tényleg gyengék. Szóval gyerekek engedjétek el az F35-öt.
Mellékesen néhány cég.
OTO Melara, Iveco Defence, Beretta, Leonardo, Fincantieri
Ja meg még annyit, hogy általában a fegyvert eladó országok között benne van a top tízben. Az elmúlt nyolc évben folyamatosan 600 millió dollár felett adtak el fegyvert.
Ja értem. Szóval, mert neked 1 db cég, 1 db termékével volt problémád, akkor semmi jenkit nem szabad venni, mert ebből felmérhető a teljes jenki ipar képessége.
Majd szelektívek felsorolsz több olasz céget néhány termékkel, ami működik.
Most akkor soroljam fel a kiválóan működő P&W hajtóműveket, az AIM-9 családot, ami fél nyugati világ légiharc-rakétája volt 50+ évig? A TGP-ket, a különféle PGM-eket, amiről tudjuk, hogy működik?
Nem tudom, hogy a cherry picking, orbitális állatság és te jó ég opciók közül melyik válasszam vagy még többet-e. Igazából nem tudom, hogy sírni vagy röhögni kéne-e a kommenteden.
Ez kb. akkora faszság, hogy a Sz-400 biztos egy kalap szar, mert kiskoromban volt 2 db orosz bringám. Nem értettük, hogy miért ráz a bringa haladás közben. Kiszedtük a belsőt és megértettük. A belső nagyobb átmérőjű volt, mint kerék, így Szása fogva és összehajtogatta és úgy tette be. Ez volt a nagy orosz ipar műremeke.