űEgy mintapéldány készült a modernizált T-72-ből.
Semmi nem lett belőle.
Tudsz esetleg adni linket? Vagy legalább van valami infó arról, hogy miből állt volna a modernizációs csomag?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
űEgy mintapéldány készült a modernizált T-72-ből.
Semmi nem lett belőle.
blogen: Boccs,hogy kötekszem, próbáltam segíteni privátban (nem tudom megkaptad-e), de így jobban átlátható: Ezek nettó vagy bruttó bérezések?
A 7,62x54R szerintem nagyobb ereju
wolfram
A K21 sem lenne butaság, csak szerintem nálunk nem férne bele 9 fő deszant
Ahogy én néztem a Boxer és a Puma belsejét elég "szellős" a hely, nem zsúfolták tele. Így lehet, hogy a Puma 6 fős deszantja ugyan akkora területen van elhelyezve, mint a K21 9 fős deszantja. Erre felé nagyobbak az emberek.
(UI.: A boxer egy luxus jármű, még WC is van benne!!! )
3. Flektarn mintás egyenruha, A-91 gépkarabély, GS-18 pisztoly, ECH sisak, Black Hawk OPS bakancs, Panzerfaust-3 IT600 pct. , Igla-S (SA-24) "Manpad", Gepárd GM6 romboló puska, SVU-AS távcsöves puska, Pecheneg géppuska, Metis-M1 ATGM, AI AX338 mesterlövész puska, Stb...
6. Pancir-S1/ NASAMS
Visszatérve kicsit az APC dologhoz. Pár kép kiégett Strykerről. Ezeken a képeken jól látszik az alappáncél vastagsága (kb. 1 cm körüli) és a raja a pótpáncél amivel el tudják érni, hogy ellenálljon 14,5 mm lőszernek. De feltételezem ez is csak olyan 500 méter feletti távolságról.
A jelenlegi kerekes APC-k amiket fennebb linkelgettek, gyakorlatilag ugyanezt a kategóriát képviselik.
Uraim ha valakinek kétsége lenne hogy Magyarország kormánya nincs tisztában a Honvédség fejlesztésének kérdésének fontosságával.