Tetszhet. Egy haboruba a tuleles az elsodleges feladat vegrehajtas kozben meg plane. Nem akar mindenki rambo lenni ezert nem is akartam az usa ba se menni tanfolyamozni...
Nem is értelek.
Hogy jön ide az usa tanfolyam?
Egy párhetes tanfolyam pedig kint sem arról szól, hogy rambóvá válj.
Sf,ranger,airborne ezek alap tanfolyamok.
Ahogy dudi írta kint ranger nélkül nehéz előremenni.
Ha viszont téged az amik kértek, akkor voltál nyelvi felmérőn, valószínű valamilyen tanfolyamon is. Esetleg ezután küldtek volna valami speciálisabbra(nem ranger,alap sf). Azokon csak a teherbírásodat tesztelik.
Maradhattál volna sima szalonnázó kés egy tanfolyás után is. Max. kicsit élesebb itt-ott.
Hogy miért szerelték le azt te tudod(én az idiotizmus miatt) de talán ekkor már érlelődött benned.
Amikor kihirdették a 44 a7+-t én is csalódott voltam darabszám ügyileg.
Aztán belegondoltam tatán 11 év alatt hányszor láttam 50 fekete barettot egy kupacban. Nem rémlik.
A 100+ hkra 2 zászlóaljal mennyi ember kellene? Csak a hk személyzet kb400 ember. Sajna szerintem nem lessz. Jó ha egy zls összejön(ött ömt nálam nem játszik mint katona).
De ha tatán most tolonganak az emberek kriss megírhatná.
Decemberben iszogattam az egyik tatai volt rajpkmal. Ő nem látta az emberhadakat.
Azt pedig, hogy úgy vetik be a 72est ahogy leírtad és szerinted logikus, semmi nem garantálja.
Az általam a seregben látottak biztos nem.