<blockquote rel="corporatesoldier"><blockquote rel="desertfox">fejezzük be a stadionozást, köszönöm, de stadion árából nem adhatsz a 8 általánossal rendelkező épitőiparban dolgozó alsóbb osztálybeli embereknek munkát, gazdaságtanhoz tartozik és nem haderő fejlesztéshez. Hanyagoljuk a Stadion témát.
Szvsz te meg én nem állunk messze egymástól politikailag, de a topictársnak bizony igaza van... tök jó a stadionprogram, de a honvédelem ennél jóval fontosabb. Mintha a házamon nem lenne ajtó meg ablak, ki-be járna a szél, de én azon törném a fejemet, hogy milyen szép kovácsoltvas lépcsőkorlátot csináltatok.
Erről eszembe jut a vicc:
A cigánygyerek hazamegy, és boldogan újságolja az apjának:
-Há dikkmá fater, elcseréltem a bicskámat erre á szíp zsebórára!
Mire az apja:
-Há hülye vagy, fiam? Valaki szidja az anyádat, erre mit csinálsz, előveszed á zsebórát, oszt aszondod neki, fél nyóc?
</blockquote>
Egyet értek hogy a honvédelem fontosabb , de hatalmon maradni mégfontosabb ha tudod is hogy a honvédelem fontosabb , az 100.000 ember aki most épitgette a stadionokat szerinted kire ment volna el állás nélkül szavazni ? ? Ezek sakk lépések és most első 4 évben fontosabb volt a belső hatalom bestabilizálása, Én egész végig figyelem ezt a sakkjátszmát, elég nagy partyba kezdtünk, meglátjuk mi lesz a vége. </
Legyen igazad.