Valahol persze értem dudi indulatait. Ő is pontosan érzi, hogy nincsenek válaszok az olyan kérdésekre, hogy miért van nekünk dandárnak nevezett ezrednyi különlegesünk, amikor már a KMZ megfelelő erő volt. Csakhát ez a munkahelye és mindenki aki szereti amit csinál joggal félti azt! Ugyanakkor a legrosszabb taktika ilyenkor lehülyézni a kérdezőt, a legjobb pedig reális választ adni! Ez utóbbi nagyon nem sikerül. A honvédelemnek szüksége lenne egy könnyűgyalogos dandárra, de egy különlegesre nem, abból egy erős zászlóalj is elég lenne. Ehelyett most nem lesz semmilyen könnyűgyalogságunk, de egy dandárnak nevezett ezrednyi különlegesünk már van.
Valahol csodálom azt ahogyan lepereg rólad bárminemű tudás amitől kicsit több lennél.
Nem beszéltem NASA programról, sőt lehetetlent sem állítottam csak nem fér bele a fejedbe.
Ha már így szóbakerültem elképzelésed sincs,hogy nekem mi a véleményem a Honvédségről vagy arról ami benne zajlik legyen az Tata,Szolnok vagy a LEK-nél.Ezek után pedig külön vérlázító az a tömény baromság amit nekem tulajdonítasz!
Senkit nem jelentettem még a fórumon(igen Ronit sem vagy Ulippót)de ezzel a húzasoddal kiérdemelted!