Megint ott tartunk, hogy nincs hozzá humán erőforrás.A 170db harckocsi, az majdnem 4 zászlóalj. Helyette lesz 1.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Megint ott tartunk, hogy nincs hozzá humán erőforrás.A 170db harckocsi, az majdnem 4 zászlóalj. Helyette lesz 1.
98 db Pumáról is volt szó és a kerekea 8*8-as nagy valószínűséggel török lesz.
Ez max a nehézdandár igénye lehet.Hm... Nem egy nagy darabszám ez a 98... Nehogy valaki azzal jöjjön úgysem lesz hozzá ember!
Mármint ez a Pumára vonatkozik? Én továbbra is sikítófrászt kapok ezektől a lehető legminimálisabb darabszámoktól.98 darab megvásárlását emlegette.
Ezt régebben is bedobta valaki de úgy tűnik győzött a józan ész, ez lett volna a lehető legorbitálisabb faszság.Érdekesség, a Honvédségnél 170 db Leopard 1A5-ről is szó volt,
Az arma úszóképes, a pars nem az, így én az armara szavazok, mivel páncélvédettség és technológia szintjén azonosnak mondhatóak.Arma vagy Pars legyen inkabb?
Ahhoz is kevés.Ez max a nehézdandár igénye lehet.
Ahhoz is kevés.
Arma vagy Pars legyen inkabb?
Ne lovaljátok bele magatokat a dologba.Az arma úszóképes, a pars nem az, így én az armara szavazok, mivel páncélvédettség és technológia szintjén azonosnak mondhatóak.
Megemlíteném még, hogy az armyrecognition.com szerint a parsra eddig csak 25mm-es fegyverzetet raktak míg az armára 30mm-es jár, így a lőszer logisztika azonos lehet a pumával.
Én aki nem vagyok óriási ellensége a török cuccoknak,
És a többihez ha lenne + ba akkor létszámot honnét akasztol rá? Plusz mindent. Logiszitikát, hátteret stb......Ahhoz is kevés.
Dehogynem aki mindenárron Pumát és Leoakat akkarÉn aki nem vagyok óriási ellensége a török cuccoknak,
Megnyugtattalak.valaki tegye helyre kicsi lelkemet és matekozza ki h semmiképp nem veszünk komoly cuccot kardigántól!
Az arma úszóképes, a pars nem az, így én az armara szavazok, mivel páncélvédettség és technológia szintjén azonosnak mondhatóak.
Megemlíteném még, hogy az armyrecognition.com szerint a parsra eddig csak 25mm-es fegyverzetet raktak míg az armára 30mm-es jár, így a lőszer logisztika azonos lehet a pumával.
Ahova az kell?!?Dehogynem aki mindenárron Pumát és Leoakat akkar
valaki tegye helyre kicsi lelkemet és matekozza ki h semmiképp nem veszünk komoly cuccot kardigántól!
1hk és 2 gépesitett zl.Igen karcsú dd.https://en.wikipedia.org/wiki/Structure_of_the_German_Army
1x44 Leo-hoz
2x44 Puma?
Meg meg valami tartalek?