Hagyjuk már szegény Griffeket, éppen,hogy kezdünk vele megbarátkozni és talán elindul a "fejlesztése" is. Ne akarjuk már váltani azt ami jó. 15 év múlva? Az 4 kormányciklus csak úgy alapból, az idő alatt pedig bármi lehet gazdasági és mentális téren is. Fél-off: Én a legnagyobb hibának azt tartom - és azért is volt jobb szerintem a királyság, - mert akkor nem 1-2 éves beosztások voltak. A király tudta,ha figyel a népre és nem megfojtja őket, akkor stabil a pozíciója, egy erős hadsereggel pedig nem csak stabil hanem biztos is. Jelenleg a "vezetők" többsége 1-2 évre kap beosztást, így csak arra mennek,hogy megszedjék magukat. Csak valami normális program megtervezéséhez,elindításához 4-6 év kellene szerintem,na meg pénz...
A Gripen helyett égetőbb problémák a személyi felszerelések (MH,ORFK/BRFK,NAV szinten), aztán a tüzérség, harckocsik amiről el kéne dönteni,hogy akarunk-e illetve,hogy aktív vagy reaktív védelmet akarunk rájuk. A légvédelmet is fejleszteni kéne. ...stb.
A Gripen helyett égetőbb problémák a személyi felszerelések (MH,ORFK/BRFK,NAV szinten), aztán a tüzérség, harckocsik amiről el kéne dönteni,hogy akarunk-e illetve,hogy aktív vagy reaktív védelmet akarunk rájuk. A légvédelmet is fejleszteni kéne. ...stb.