Tökéletes a cikk, bár a HVG-ben jelent meg de, még akkor is az. Többször értekeztünk itt mekkora haderő is szükségeltetik, több álláspont is megfogalmazódott. Örülök hogy végre igazi szakember is ki merte nyitni a száját és elmondta az álláspontját ebben a kérdésben. Külön örülök annak, hogy egyezik az elgondolásom az Övével, szinte mindenben. Bár nem is túl rég megkaptam itt egy hozzászólótól, hogy nevetséges nekünk 500 db gyalogsági harcjármű. Nem válaszoltam rá akkor hogy miért is kellene legalább annyi, mert feleslegesnek éreztem vitatkozni olyan kérdésről, amiről úgy éreztem tisztább képem van, mint a reagálónak. Többször kell itt vitázni többünknek, hogy egyáltalán harckocsikra szükség van-e ? Stb. ... Nem tartozik ez a magánjellegű dolog ide igazán, de most megerősítést nyertem abban a tekintetben, hogy egy korszerűen felszerelt, létszámában a jelenleginél nagyobb, összfegyvernemi harcra képes haderőre van szükségünk. Nem tudom mennyit javítana a helyzeten, ha lenne még néhány ismert, vagy nem ismert, de legalább főtiszti beosztásban szolgált egykori katonánk, aki bevállalná és nyilvánosan hirdetné álláspontját a Honvédséggel kapcsolatban. A nyilvánosság ugyanis az egyetlen fegyver, minden politikával szemben.