Gigabiga
Honnan veszed, hogy a szlovének, vagy a horvátok magyar légierővel akarják védeni a légterüket?
Én sehonnan , a fenti részt írtam is hogy Imike egy korábbi hozzászólásából idéztem...
Egyébként ez volt itt hírként !
Miből gondolod, hogy a lengyeleknek kellenek a Mig-29-es gépeink?
Ezt is idéztem...
De gyanítom az úr arra gondolt , hogy vettek át Németektől, Csehektől is , a miénk miért ne érdekelhetné őket ?
20-30 db A-10? Senkinek nem adtak el. Miért nekünk adnának fillérekért?
"ha az Amcsik tényleg kivonják nem sokára az A-10C-t abból reklámáron rögtön kéne venni a kevesebbet futottakból 10-20 darabot"
Azt lehetett olvasni többször is , hogy kivonását tervezik. Elvileg akkor lesz eladó is nem ? Amiket kivontak , azt árulni is szokták ...(lásd régebbi F-16)
Gondolom majd idővel inkább adják olcsón őket , minthogy szétrohadjanak valahol , amúgy se egy drága gép...
Az hogy senkinek nem adtak el , nem jelenti azt hogy mondjuk 2-5 év múlva se adnak el , ráadásul ha nem is kéri senki...
Miért gondolod, hogy a németek jelképes áron, vagy ingyen adnának 80-100 db Lepárd 2-t?
Abból gondolom , hogy mikor eldöntötték hogy leépítik a létszámot , akkor kaphatunk volna belőle olcsón , mert fel is ajánlották...(talán nem is csak a Németek , hanem Osztrákok is , de erre most nem emlékszem)
Szóval ha adódna ilyen alkalom még egyszer akkor rá kéne ugrani.
Egyébként ez is volt itt néhányszor téma , nem én találtam ki . Sőt mi több mások is említették itt párszor ezt a lehetőséget.