A H-145M-nek lett neve?
Állítólag a "okos tojás"-nak nevezik a szolnokiak, de ez nem a hivatalos neve.
A MI-2 csirkecomb volt,ahoz képest hízelgő.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A H-145M-nek lett neve?
Állítólag a "okos tojás"-nak nevezik a szolnokiak, de ez nem a hivatalos neve.
óóó, 1:35
Akkor Te Sharm El Seik-be vonattal mész?Ezt légyszi ne terjeszd, mert nagyon nem igaz. Nyilván nem mindenhol ezekkel az értékekkel kell számolni, de talán az arányok látszanak belőle.
ÖÖÖ....óóó, 1:35
miért nem vele promózzák a honvédséget?!?!
többet akarok!ÖÖÖ....
VELE promózzák! (ahogy a mellékelt ábra is mutatja)
Csak szépen sorban, mi mind őrá várunktöbbet akarok!
A csaj se rossz....Csak szépen sorban, mi mind őrá várunk
150 katona napi 6000 kalóriája nem kevés tömeg.
Ezt légyszi ne terjeszd, mert nagyon nem igaz. Nyilván nem mindenhol ezekkel az értékekkel kell számolni, de talán az arányok látszanak belőle.
Arról nem is beszélve, hogy van egy csomó NATO beszállító cég ami az élelmezést csinálja és nem az adott országok viszik az alapanyagokat.
Pont ezt akartam kerdezni, szinte biztos vagyok benne, hogy a szokasos military beszallito-parazita reteg - Halliburton, Schlumberger etc - plusz helybeli stromanjaik megoldjak az ilyesmit.
Mondjuk rendszeresek is a botranyok, milliardokat lopnak, de ez nem ujdonsag, az egesz DoD evtizedek ota fetreng a korrupcioban meg pazarlasban: https://www.stripes.com/news/us/ove...into-question-after-fraud-indictment-1.559893
Hadiflottát a Balatonra!!!b+ rudi, akkor most legyenek inkább hajóink???
Valóban pillanatnyilag Ő a legütősebb HM beszerzés:A csaj se rossz....
PKM géppuskával a kis kezében én is megnézegetném.Valóban pillanatnyilag Ő a legütősebb HM beszerzés:
PKM géppuskával a kis kezében én is megnézegetném.
Valóban pillanatnyilag Ő a legütősebb HM beszerzés:
Nanemááá....(remélem még a lánykori)....A vezetéknevét olvasd le az egyenruhájáról...
És mennyi a fenntartási költsége?Én már találkoztam vele élőben is
Jobb lett volna a videó, ha az egyenruhás képen nincs ekkora piros körme. Nagyobb lett volna a kontraszt hatás.
A vezetéknevét olvasd le az egyenruhájáról...