Nem számit!És mennyi a fenntartási költsége?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem számit!És mennyi a fenntartási költsége?
Valóban pillanatnyilag Ő a legütősebb HM beszerzés:
Te tipikusan az a spórolós vagy, aki a T-72-őt újítaná fel, amikor lehetne egy Puma!És mennyi a fenntartási költsége?
A kiszolgáló járművek is jönnek, már volt róluk szó!
+a török járművek. A dandár majd teljes járműparkja megújul a fegyverzettel együtt.
A csapatlégvédelem Győrben van, úgy hívják hogy Mistral, csak elég kevés van belőle. Akármilyen szervezetbe is van beállítva, a technikai adatai szerint elég nehéz lenne a honi légvédelemhez sorolni ...Sajnos a Gepárd légvédelmi páncélos, vagy valami hozzá hasonló eszköz nincs a felsorolásban. A csapat légvédelmet továbbra is hiányolom Tatáról. Meg a többi helyről is, persze.
Már a sereg sem a régi...
Az én értelmező szótáram szerint a csapatlégvédelem a manpad-al kezdődik. A Mistral ettől felfelé van szerintem. Igaz egy hangyányival. Igazán visszatérhetne egyszer a manpads kategoria.A csapatlégvédelem Győrben van, úgy hívják hogy Mistral, csak elég kevés van belőle. Akármilyen szervezetbe is van beállítva, a technikai adatai szerint elég nehéz lenne a honi légvédelemhez sorolni ...
A Mistral hivatalosan MANPADS (Man-Portable Air Defense System):Az én értelmező szótáram szerint a csapatlégvédelem a manpad-al kezdődik. A Mistral ettől felfelé van szerintem. Igaz egy hangyányival. Igazán visszatérhetne egyszer a manpads kategoria.
Ép ez az. Nem teljes értékű manpad. Amolyan hibrid.A Mistral hivatalosan MANPADS (Man-Portable Air Defense System):
A Man-Portable-t kimeríti, még ha 2-3 ember is viszi.
Miért az RBS 70 az mi?Ép ez az. Nem teljes értékű manpad. Amolyan hibrid.