Valóban pillanatnyilag Ő a legütősebb HM beszerzés:
![]()
![]()
Én már találkoztam vele élőben is

Jobb lett volna a videó, ha az egyenruhás képen nincs ekkora piros körme. Nagyobb lett volna a kontraszt hatás.
A vezetéknevét olvasd le az egyenruhájáról...

![]()
![]()

Nanemááá....(remélem még a lánykori)....A vezetéknevét olvasd le az egyenruhájáról...![]()

És mennyi a fenntartási költsége?Én már találkoztam vele élőben is
Jobb lett volna a videó, ha az egyenruhás képen nincs ekkora piros körme. Nagyobb lett volna a kontraszt hatás.
A vezetéknevét olvasd le az egyenruhájáról...![]()

Nem számit!És mennyi a fenntartási költsége?![]()

![]()
![]()

Te tipikusan az a spórolós vagy, aki a T-72-őt újítaná fel, amikor lehetne egy Puma!És mennyi a fenntartási költsége?![]()

A kiszolgáló járművek is jönnek, már volt róluk szó!
+a török járművek. A dandár majd teljes járműparkja megújul a fegyverzettel együtt.
A csapatlégvédelem Győrben van, úgy hívják hogy Mistral, csak elég kevés van belőle. Akármilyen szervezetbe is van beállítva, a technikai adatai szerint elég nehéz lenne a honi légvédelemhez sorolni ...Sajnos a Gepárd légvédelmi páncélos, vagy valami hozzá hasonló eszköz nincs a felsorolásban. A csapat légvédelmet továbbra is hiányolom Tatáról. Meg a többi helyről is, persze.
Már a sereg sem a régi...

Az én értelmező szótáram szerintA csapatlégvédelem Győrben van, úgy hívják hogy Mistral, csak elég kevés van belőle. Akármilyen szervezetbe is van beállítva, a technikai adatai szerint elég nehéz lenne a honi légvédelemhez sorolni ...
a csapatlégvédelem a manpad-al kezdődik. A Mistral ettől felfelé van szerintem. Igaz egy hangyányival. Igazán visszatérhetne egyszer a manpads kategoria.A Mistral hivatalosan MANPADS (Man-Portable Air Defense System):Az én értelmező szótáram szerinta csapatlégvédelem a manpad-al kezdődik. A Mistral ettől felfelé van szerintem. Igaz egy hangyányival. Igazán visszatérhetne egyszer a manpads kategoria.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..